• New
Надеждни ботуши-свирки за коне - Ботуши-пренасяне за коне - Здрав чифт обувки за копита на коне, - Свирки за максимална защита и комфорт - различни размери-за коне вся?

Надеждни ботуши-свирки за коне - Ботуши-пренасяне за коне - Здрав чифт обувки за копита на коне, - Свирки за максимална защита

Оценка на продукта:
BGN 15.59

Сума
В магазина

? Защита на краката на конете от нараняване : нашите ботуши-свирки за коне - това е защитно покритие, необходимо, за да се гарантира, че вашият кон не е получил синини, порязвания, рани или надрывов на пясти и пета луковиците ? Инвестирайте в чифт ботуши за езда премиум-клас : всички наши ботуши за коне със копита имат ергономичен дизайн, който позволява да издържат на ежедневните разходки.Освен това, те са произведени от здрави материали с най-високо качество, за да издържа на интензивно натоварване. ? Оптимална защита и максимална ефективност : за разлика от други обувки за конна езда, Equusecured bell ботуши for horse тествани върху истински коне, за да се гарантира, че вашето животно ще бъде комфортно и е осигурена най-добрата възможна защита. ? За всеки кон има чифт обувки с камбана : нашите калъфи за копита са на разположение в различни варианти размери, за да ви помогне да направите най-подходящия и удобен избор в зависимост от възрастта на коня. ? Препоръки за избор на размер : Тъй като метод за измерване, който сме използвали, е малко по-различно от общоприетите стандарти на пазара, а като се има предвид нарастването на коня и ширината на копита, се препоръчва да се избере ботуши в размер по-голям от обичайното.След хиляди качествени тестове, за да се гарантира максимална устойчивост на износване.Дизайнът със защита срещу завъртане идеален за четвърти кон, позволява свободно да тичат. Балистични найлон 2520 D с подплата от неопрен, който осигурява изключителен комфорт.Тези обувки-свирки снабдени двухслойным на една кука и линия за здрава и гъста засаждане.Те са специално разработени, за да издържат на агресивно използване.В EQUUSECURED ние сме запалени изключителна връзка, която хората споделят със своите коне.Както и самите собственици на коне, ние разбираме значението на тези специални приятелски отношения и се стреми да им осигури най-професионални и висококачествени средства за защита.Независимо дали сте содержателем конюшни, опитен санкции или щастлив собственик на прекрасен кон, в EQUUSECURED ще намерите всичко необходимо за поддържане на здравословна и безопасна връзка между вас и вашите коне.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини