• New
YCDJCS Котешки Гнездо на Котешка Легло с Висящи Играчка възглавници-топче, Моющийся Топло Котешки Къща, Меко и Топло Легло за Домашен Любимец, Гнездо за Котки, Коте, Ку?

YCDJCS Котешки Гнездо на Котешка Легло с Висящи Играчка възглавници-топче, Моющийся Топло Котешки Къща, Меко и Топло Легло

Оценка на продукта:
BGN 55.42

Сума
В магазина

✦ Подвижна подложка : мат може да се отдели и да се използват отделноСъщо така е по-удобно почистване. ✦ Подвесная играчка с топка : Подвесная играчка с топката - това е окачен на топката, специално предназначени за домашни любимци, който отговаря на любопитството на домашни любимци, които обичат пробиване на отвори. ✦ Удобни и дишащи : Облицовка от подбрано полипропилен памук осигурява комфорт и пропускливост на въздух.Дайте си скъпи домашен любимец добър сън през нощта. ✦ Износоустойчивост и устойчивост на укусам : Изработена по метода на фина работа, легло за домашни любимци устойчив на износване и ухапвания и ужилвания.Домашен любимец може спокойно да го ползва. ✦ Нескользящее дъното : Нескользящие пелети на ден осигуряват добри мини свойства. ✦ Е топло котешки къща от подбрани материали, удобен и устойчив, универсален за четири сезона, като на котка на топъл дом! ✦ Материал : полипропилен памук. ✦ Цветова класификация : A, B, C, D ✦ Технически характеристики на : 42x40x38 см (16.96 инча), 50x48x43 см (19. ✦ размер 42x40x38 см за котки с тегло до 4 кг, размер 50x48x43 см за котки с тегло до 7,5 кг ✦ Съвет : 1. Ние продаваме само къщички за домашни любимци, ние не продаваме и други стоки. При ръчно производство и измерване на размера на изделия може да има грешки, но като цяло грешката обикновено е от 1 до 2 виж 3. В зависимост от околното осветление и настройки на дисплея цвят на изображението може леко да се различават от действителните цветове.Моля, обърнете се към самия продукт. Благодарим ви за вашето участие.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние искаме да предоставят по-качествени продукти. Ние имаме много подобни горещи продукти, моля натиснете, за да влезете в нашия магазин, ние ще ви уникален стил и специални продукти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини