• New
Костюм за възстановяване след операция Kuoser Котка, Професионален Костюм за възстановяване след операция за Стерилизация, Рани в коремната кухина или Кожни заболяв?

Костюм за възстановяване след операция Kuoser Котка, Професионален Костюм за възстановяване след операция за Стерилизация,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

【Костюм за възстановяване на котки в голям размер,】 Гърдите 38 см / 14,9 инча; шия 25 см / 98 инча; Дължина на гърба 40 cm / 15,7 инча. Размери на много марки за домашни любимци, се различават, така че голям е размерът на друга марка може да не съответстват на нашата голям размер.Моля, измерете размерите на вашите космати приятели, преди да купите. 【Еластични и свободно движещ се】Този възстановителен костюм за котки след операцията е изработен от 95% памук, дължина на шията 25 см / 9.8 инча; Дължина на гърба 40 cm / 15,7 инча. Размери на много марки за домашни любимци, се различават, така че голям е размерът на друга марка може да не съответстват на нашата голям размер.Моля, измерете размерите на вашите космати приятели, преди да купите. 【Еластични и свободно движещ се】Този възстановителен костюм за котки след операцията е изработен от 95% памук и 5% ликра, четырехслойной еластична тъкан, с дишаща тъкан и достатъчно еластична, за да осигури на вашия домашен любимец гъвкава кацане.Риза може да се пере в колата и използвате многоразово. 【Стегнато】 Стегнато придава топлина и действа като успокояваща превръзка, като помага на любимата си котка по-бързо възстановявам се.Идеален за употреба след бръснене, за да се затопли. Намалява тревога в периода на отбиване от гърдата.И това позволява на котката да правите каквото си искате, без да се чувствам стесненной, тя може свободно да се пие вода и да ядат храна. 【Лесно се побира и се отстранява】 Нашите хирургически костюми за кастрация на котки са разработени с помощта на магически ленти, на тях много лесно се облича и да стреля.А за котки-мъжки ние сме разработили кръг в долната част на костюма, който може да се отреже това, което е удобно за физиологични нужди. 【Използването в домашни условия и поддържането на чистотата】Послеоперационная облекло - това е не само идеална алтернатива на елизаветинскому яката при рани на корема и кожни заболявания, той също така предпазва кошачью вълна от прах или мръсотия и внимателно го запазва по време на игра.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини