• New
Шлейка за котки с каишка, Защита от загуба на Колан за домашни любимци Регулируема Шлейка за Котки с Каишка за колан за домашни любимци с каишка Пешеходната Шлейка ?

Шлейка за котки с каишка, Защита от загуба на Колан за домашни любимци Регулируема Шлейка за Котки с Каишка за колан за домашни

Оценка на продукта:
BGN 59.41

Сума
В магазина

Може да се използва по всяко време на годината, нелипкая подплата и пропускливост позволяват да не се притеснявате за проблеми с котешка кожаИзработен от лека, мека и дишаща вкара плат, с меки ръбове и губчатыми подложки, предпазва от нараняване, гарантира добра защита и комфорт.Дизайн на шийния каишка за ръка с регулируема подвижна катарама, много подходящ за кученца и на повечето котки, зайци и т. Регулируема в гърдите колан, в съответствие с възможност за регулиране на размера на гърдите си, котки, удобен и монтиране, много подходящ за отглеждане на котки. 2 быстросъемные ключалката, шийните и гърдите колан може да се регулира напълно, лесно се облича и да стреля. Модерен гърдите колан I-образна форма, висок клас окантовочная материя, практичен и красив в един флакон. Дизайн на шийния колан с регулируема подвижна катарама, много подходящ за кученца и на повечето котки, зайци и т. Изработен от лека, мека и дишаща вкара плат, с меки ръбове и губчатыми подложки, предпазва от нараняване, гарантира добра защита и комфорт. Може да се използва по всяко време на годината, нелипкая подплата и пропускливост позволяват да не се притеснявате за проблеми с котешка кожа. Регулируема гърдите колан, в съответствие с възможност за регулиране на размера на гърдите си, котки, удобен и монтиране, много подходящ за отглеждане на котки.Параметри : Тип на продукта : Шлейка за котки с поводкомматериал : плат Размер на Обиколката на врата, дължина на каишка обиколката на 16-28 см / 6,3-11,0 инча, 18-32 см / 7,1-12,6 инча, 120 см / 47,2 инча в рамките на 3 кг Тегло : прибл. 73,0 г / 2,6 грама на Пратката Списък : 1 х шлейка за котки от 1 х каишка за котки.

Основни свойства

Item Type:
 Cat Harness with Leash
Material:
Cloth
Size Neck :
CircumferenceChest :
Circumference Leash :
LengthFit :
Weight  S 16-28cm/6.3-11.0in 18-32cm/7.1-12.6in120cm/ :
47.2in :
 Within 3kgWeight:
Approx. 73.0g/2.6oz
Package List:
1 x Cat Harness 1 x Cat Leash :

Избор на купувачи

Новини