• New
Практичен Ковчег, Паметник Зала Пепел Домашни Любимци Погребална Ковчег Керамика Влага Защита От Корозия Печат Дисплей Дома Ръчен Цветен Живопис Куче Котка Погре?

Практичен Ковчег, Паметник Зала Пепел Домашни Любимци Погребална Ковчег Керамика Влага Защита От Корозия Печат Дисплей

Оценка на продукта:
BGN 26.30

Сума
В магазина

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ : Поставете ги в камината, по рафтовете на книжарниците и дори в градината, за да внимателно да съхранява паметта за тяхНикакви сложни процедури за почистване и поддръжка не се изисква, просто използвайте суха кърпа за отстраняване на праха. от уважение към вас, ние не се парцел с нашето лого на чанта или калъф, то е свещено, и не е място за реклама.ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : не сложни процедури по почистване и поддръжка не се изисква, просто използвайте суха кърпа за отстраняване на праха.ТРАЙНОСТ : задълбочен процес, липсата на избледняване, ръжда и корозия, единни дебелина и устойчивост.ПРОЦЕСЪТ на : Цветът е наситен, линии на естествени и плавни, вътрешната стена е тънка и плътна текстура.ПОКАЖЕТЕ СВОЯТА ЛЮБОВ И ПРИВЪРЗАНОСТ С ПОМОЩТА на ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ руини.

Основни свойства

Избор на купувачи

60 Малки Опаковки за Еднократна употреба Тава за Котешки Тоалетни за Малки домашни любимци Пластмасова Кутия за боклук за Еднократна

BGN 1.67

Достатъчно за използване : в комплекта са включени 60 еднократна употреба тави за котки и други малки дом

Новини