• New
Haieshop Когтеточка за Котешки Дърво Котешка Кула Платформа за Скокове за Котки от Едно Дърво с Гнездо на Котешка Полк Котешки Дърво Котешка Рамка За Катерене Котешка ?

Haieshop Когтеточка за Котешки Дърво Котешка Кула Платформа за Скокове за Котки от Едно Дърво с Гнездо на Котешка Полк Котешки

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Дизайн котешки дърво подходящ за котки, за да се почеше, лазать по планините, на сън и спортДърво на котки позволява по-добре да се прави разлика област активност между вас и котката.Вашите кошачьим приятели нужда от свой собствен уютен дом, където те могат да играят, да подремна или попрыгать; този котешки къща непременно ще се превърне в олицетворение на мечтите си.Размер котешки дърво : 45 x H 120 виж Траен : стълбове от мек плюш и здрава сизалевой въжета, обмотанные спирала, достатъчно силни, за да с тях, може да играят вашите домашни любимци.Котешки къща; платформа : осигуряване на вашата Котка Отлично място за отдих и игри.Тя е много силна и може да продължи по-дълго от обикновените котешки дървета.Лесно се разклаща или се преобърне.Достатъчно пространство : това разширява полезна площ вертикално и дава повече място за домашни любимци за катерене и изследвания; Когтеточки : позволяват на котки от драскане на нокти и предпазват вашите мебели; Опаковка : 1x монтажния чертеж + 1x кутия с детайли рамка за катерене котки; Забележка : 1. ще трябва да си събират; 2. Моля, се допуска отклонение в размерите от ръчен измерване; 3. Цвят може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор. Благодарим ви за разбирането и приятен шопинг!Ние предлагаме индивидуално и професионално обслужване на клиенти преди и след вашата покупка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини