• New
LyssKMK 4шт Пат Хелоуин Шапки Котка Малко Куче Пуйка Шапка Котка Тиква Шапка Котка Бананова Шапка Котка на Хелоуин, Деня на Благодарността Лъв Прическа Костюм и Причес?

LyssKMK 4шт Пат Хелоуин Шапки Котка Малко Куче Пуйка Шапка Котка Тиква Шапка Котка Бананова Шапка Котка на Хелоуин, Деня

Оценка на продукта:
BGN 9.06

Сума
В магазина

【Меки материали】прическа за Хелоуин Пет Cat е изработен от мека къса плюшени тъкани и равномерно препълнена от висококачествен памукТе са леки и удобни на допир, на вашите домашни любимци не се налага да ги носят.Тези шапки за домашни любимци на Хелоуин лесна за почистване, те могат да се перат както на ръка, така и в колата. 【Регулируем размер на】 Шапка-банан котки и прическа лъв са зашити с помощта на ленти с куки и вериги, обиколката на главата може да се регулира от 11,42 "до 13".До кучешки шапочке с пуйка за деня на благодарността и за тиква овесена шапочке е пришит еластичен кабел с пуговицей, за да може много добре да се фиксира върху главата на домашен любимец.Тези шапки за домашни животни, са подходящи за всички котки и кучета малки размери. 【Сладък дизайн】 Сладки котешки шапчица се извършват под формата на пуйка, банани, тиква и лъв.Нарядив техните питомци във формата на банан, пуешко, лъв или тиква за Хелоуин или деня на благодарността, вие ги правите много забавни.Позволете им да се насладите на фестивала заедно с вас. 【Широко приложение】 Забавен и сладък костюм с превръзка на главата за Хелоуин оборудвани с котка чат, подходящ за зимни празнични партита, сценични изяви, снимки и т. Задължителен подарък за вашия домашен любимец на Хелоуин, Деня на благодарността или Коледа. 【Пакетът включва】Ще получите 4шт котешки шапки на Хелоуин, това е котешка тыквенная шапка, котешки костюм на лъв на Хелоуин, котешка шапка пуйка за деня на благодарността и бананова шапка.Ако имате повече от един домашен любимец, им е напълно достатъчно, за да ги споделите с котки и малки кучета за носене.Материали : Котешки костюми за Хелоуин са изработени от мек плюш, леки и удобни в чорап.Моля, консултирайте се с таблицата за размери, подходяща за всички видове котки и кучета малки размери.В комплекта са включени регулируем еластичен кабел, за да шапката може да е много добре да се фиксира върху главата на домашен любимец.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини