• New
Подложка за Котешки тоалетни, Хубава Мат-капан за Малки кутийки, 24 X 15 Инчов Мобилен Двуслойни мат с контрол на разсейване за Коте, Урина и Водоустойчив, Моющийся, ле?

Подложка за Котешки тоалетни, Хубава Мат-капан за Малки кутийки, 24 X 15 Инчов Мобилен Двуслойни мат с контрол на разсейване

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

【Материал EVA, без фталатов】 - Тази подложка за котешки тоалетни с размери 24 x 15 см и е изработена от лек и здрав материал EVA, което го прави мек и безопасен за лапите на котетоБлагодарение на собственост не съдържа фталатов, тази подложка за улов на котки също могат да се използват като легла за котки. (Моля, проверете размера на кутия за котешки тоалетни, за да изберете правилния размер на подложка за котки. 【Най-горния слой от клетки】 Дупки с размер 10 мм позволяват на отломки от котешки лапи и котешки кутии лесно се проведе през следващия слой.Лесно улавя боклук и да го выслеживание или работна за вашия пол. 【Водоустойчив долния слой 】- Водоустойчив долния слой ламинирован и не пропуска течност, като предотвратява проникването на урината и неприятната миризма на вашия етаж.Още по-важно, ще бъде трудно се движат с устойчива на хлъзгане основа. 【Лесен за почистване и изпразнени от】 - Подложка за котешки тоалетни може да се мие под мивка, душ и т., и той изсъхва бързо.Ти просто трябва да се свали най-горния слой и рециклиране на котките, пълнител, заседнало в долния слой, или да го хвърли обратно в чекмеджето за събиране на отпадъци за рециклиране. (спестява пари). 【24 часа онлайн следпродажбено обслужване】 Подложка за котки Waretary е 3 месеца безплатна подмяна и 12 месеца гаранция.Бихте могли да го купя със сигурност, и вие винаги можете да изразите своите предложения за всеки подобряване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини