• New
Защита на вашите мебели от Котешки Драскотини, Тежкотоварни Винил Защитни Щитове за дивана Yomagine за кучета и котки с Болтове, Висококачествена Гъвкава Защитна Подп?

Защита на вашите мебели от Котешки Драскотини, Тежкотоварни Винил Защитни Щитове за дивана Yomagine за кучета и котки с Болтове,

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

?【Натурален репелент за защита от котки】 - за Котки от просто не харесвам усещането за гладка повърхност, тъй като защитата за мебели за котки премахва усещането за царапания кошачьими нокти, което по естествен начин, учи на вашата котка не се надраскат мебелитеВсъщност, доволни клиенти, които съобщават, че повечето котки просто се отдават и намери себе си друго занимание. ?【Траен и гъвкав】- Траен екологичен сверхпрочный винил дизайн могат да издържат дори и най-агресивните котки и е подходящ за всяко място.Просто отрежете с ножица лента за дресура на котки по размер и инсталиране на защита именно там, където ви е нужна - на произволна височина, под всякакъв ъгъл или във всяко положение - ще можете бързо да се покрие с любими места драскотини вашата котка, за да спаси пари за ремонт и наслаждавайки се на красива, здрава мебели години напред. ?【По-високо покритие】- Средство за възпиране на котки на закрито покрива по-голяма повърхност на мебели от котешки драскотини.Пълният комплект включва в себе си 10 x защитни средства за вашите мебели от драскотини : 5 бр. X-Large 17 "L × 12"W + 5 бр. големи самозалепващи листове 17 "L × 10" W и 40 скручивающих игли.4 закрепване на лист осигуряват допълнителна гаранция, че прозрачни листове приклеятся на мебели и ще защити вашата плат тапицерия от увреждане на нокът домашни любимци.Този калъф за дивана за котки поставили в кожени или дървени мебели, без използването на игли. ?【Лесна инсталация】- 100% годни за рециклиране и екологично чист подложка за котки когтеточек инсталацията отнема само 7 минути, без сложни стъпки или инструменти. 1 : Махнете самоклеящуюся уплътнение, 2 : Залепете парчето на мястото, където искате да защитите (могат да се огъват по контура на мебели), 3 : Закрепете я закручивающимися щифтове (ако е необходимо).Ако е необходимо, можете също така да изрежете ги по размер.Уау!Браво на него.Най-добрата защита от котешки драскотини по мебелите.Выкупите предпазни средства за мебели от котки. ?【Почти невидим】- За разлика от твърдите пластмасови защитни краища или временно или картон, този защитен калъф за защита от котки с дебелина 0,2 мм кристално чист и ненатрапчиво, така че цялата красота на дивана, за да блесне край до край - и не е нужно да свали защитната лента за мебели при посещение на неочаквани гости.И когато се замени защитни листове или напълно да ги премахнете, вие няма да видите никакви следи от лепило в мебелната обивке. ?【Максимална защита мебели】- Защита на дивана за домашни животни идеален за всички мебели.Независимо дали мебел, врата, врати рама, диван, стол, килим, си стол, стена, матрак или столче за кола, този продукт може да ги предпази от котешки или кучешки надраскване. Забележка : Моля, преди да използвате, отворете и сложете защитен калъф от котешки драскотини апартамент на маса или друго чисти и спретнати място.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини