• New
Котешка Вила Двупластова Уютна Вила за домашни любимци с чекмедже Суперпространственная Бягаща клетка в Клетка за Зайци Клетки за Пиле Котешки къща (Цвят: бял)

Котешка Вила Двупластова Уютна Вила за домашни любимци с чекмедже Суперпространственная Бягаща клетка в Клетка за Зайци Клетки

Оценка на продукта:
BGN 22.32

Сума
В магазина

Можете свободно да събира кошарката за котки, тази клетка за котки със собствените си ръце, може лесно да се събере в различни форми, като се използват няколко начина на изработката, можете да създадете правилно клетка за котки в съответствие с различните сцени и размери в собствения си дом и да осигури на вашия домашен любимец гъвкаво пространствоДолна тава е възможно напълно да се изтъкне, че улеснява навременното почистване, а семейно стопанство - това е лесно и спестява време.Благодарение на четирите колела всяко колело е оборудвана спирачка, която лесно се движи и може по всяко време да промени зона размножаване.Покрива вкара клетки може да се отвори, че да е удобно за хранене и наблюдение на вътрешната обстановка; тава на дъното вкара клетка има две дървени подпори, които са по-трайни.Няколко врати могат да се отворят за по-лесно влизане и излизане на домашни любимци, което улеснява собствениците на процеса на хранене и почистване.Име на продукта : Pet ВиллаМатериал : дърво + Железоцвет : Дърво /син/зелен Общият размер на продукта : 152. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване на поръчката ще бъде около 0-3 см, моля, приемете 2. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от товара3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка.Размерите се измерват ръчно.Всяка променлива може да бъде различна.Моля, обърнете се към самия продукт. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ние приветстваме вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини