• New
Кутия за котешки тоалетни Topmart с капак, Сгъваема запечатана Кутия за боклук, който предпазва от Пръски Закрит котешката за Малки котки, Кутия за отпадъци с капак и Л?

Кутия за котешки тоалетни Topmart с капак, Сгъваема запечатана Кутия за боклук, който предпазва от Пръски Закрит котешката

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【Закрит котешката】 запечатана кутия за боклук пречи на осеяна с боклук и предотвратява теч на неприятни миризми, подходящ за използване на закрито 【Лесна инсталация】 Лесен монтаж, всеки детайл може да се анализира.Капака може да се излягам се на 180° за по-лесна смяна на отпадъци и лесен за почистване. 【Обмислен дизайн】 Нескользящий дизайн в долната част.В горната част има вдлъбнатина за поставяне на пакети с дървени въглища за по-добър контрол на миризмата.Педала на вратата чекмедже за отпадъци позволява ефективно филтрира котешки отпадъци от котешки крака. 【Висококачествени материали】 е Изработен от висококачествен полипропилен материал, издръжлив, без мирис, не лесно да се деформират и са подходящи за домашни любимци.Распашная пластмасова врата улеснява котки на входа и на изхода, но и ги предпазва от личния живот. 【Размер】 Размер на кутия за боклук е 19,7 "х 13,8" х 14,6".Тази кутия за отпадъци, подходящи за средни и малки котки.Безплатен лъжичка за боклук и пакет с въглен на прах.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини