• New
Balacoo 2 елемента Играчки за домашни животни Играчка от коча Картонени Играчки Когтеточка за Котки Картонена Стъргало За домашни Любимци Когтеточки За Котки Когтето?

Balacoo 2 елемента Играчки за домашни животни Играчка от коча Картонени Играчки Когтеточка за Котки Картонена Стъргало За домашни

Оценка на продукта:
BGN 32.64

Сума
В магазина

БЕЛЕЖНИК ЗА ДРАСКОТИНИ - малък и компактен, не заема твърде много мястоТАБЕЛА за КОТЕШКИ НОКЪТ - Изработени от безопасни, подходящи за рециклиране, екологично чиста и устойчива на износване гофрирана хартия, върху нея могат да бъдат всякакви драскотини и няма драскотини от котешки нокти.ЗАЩЕЛКИВАЮЩАЯСЯ ТАБЕЛА ЗА КОТКИ - ★ Малка и компактна, без която заема твърде много място.КОГТЕТОЧКА за котки - ★ Когтеточка за котки е Изработена от безопасни, подходящи за рециклиране, екологично чиста и устойчива на износване гофрирана хартия, могат да издържат на всякакви драскотини и не уврежда кошачьими нокти.PLAYDO - Това е не само чудесно място за вашия домашен любимец, но и на играчка за триене на ноктите.Добре проектирана в съответствие с навиците на котките, той е практичен, креативен, экологичен, спестява място и многофункциональен.Пратката включва 2 табели за котешки нокът от гофрирана хартия Особености - Изработен от безопасни, подходящи за рециклиране, екологично чиста и устойчива на износване гофрирана хартия, могат да издържат на всякакви драскотини и е подходящ за котешки нокти. - Размер : 43,5x21x4cm картон за котешки драскотини. - С помощта на вашата котка удобно точат нокти, за да не надраскан на всички ви етаж, разтегателен, възглавница и мебельную кошачью когтеточку. - Цвят : Както е показано на фигура извита за котешки драскотини. - Малък и компактен, не заема твърде много място стъргало за коча. - Материал : Дървесина хартия и картон. - Това е не само чудесно място за вашия домашен любимец, но и на играчка за триене на ноктите.Добре разработен в съответствие с кошачьими навици, това е практически, творчески, екологични, спестяващ място и многофункционална подложка за драскотини.Описание на продукта Картон Вълна, добре разработен в съответствие с навиците на котките, практични, креативен, экологичен, спестява място и multi-functional.котка scratcher lounge - това е не само чудесно място за вашия домашен любимец, но и любима играчка за нокти grinding.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини