• New
Котешки Дърво / Котешка Кула Котешки Дърво Подскача Платформа Котешки Шлайфане Нокът Колона котешка Колона Аксесоари, играчки за домашни котки За Катерене На Закр?

Котешки Дърво / Котешка Кула Котешки Дърво Подскача Платформа Котешки Шлайфане Нокът Колона котешка Колона Аксесоари, играчки

Оценка на продукта:
BGN 7.02

Сума
В магазина

Котките обичат песъчинки вашите ноктиКогтеточка на кошачьем дърво добавя удоволствие за царапания и предпазва мебели от котешки нокти.Той може да отговори на нуждите на котките в игри, без да пречи с това на собственика.Утолщенное и устойчиво основата има висока носеща способност и може да побере няколко котки за съвместно пътуване.Многопластова платформа за скачане подходящ за това, че котките може да лазать и да играе.Удобен хамак повтаря извивки на вашата котка, за улесняване под спи.Рамка за катерене котки е идеална за използване в дома, където котките могат да играят, лазать и изострят лапа, без да вредят на мебели, завеси и т. Лесен монтаж и приятен външен вид : атрактивен външен вид може да се съчетае с всеки интериор на помещението като предмет приятна мебели за домашни любимци.Цялото оборудване и инструменти, включени в комплекта.Ако имате някакви въпроси относно нашата котка tower, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Категория на продукта : Рамка за катерене котки Материали : дъска, въже с Размери : 16 "x 16" x 30".Диаметър на стелажи : 3 инча Максимално тегло : 15 кг.Инструкции за грижа : Леко пропылесосьте или точка, почистете кошачью кула на дървото е необходимо Функция на продукта : пилинг на нокти, катерене, отдих, игри Забележка : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от самата стока. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, извинете ме. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, приемете, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини