• New
WZHSDKL Дървени Домашни Котки, Топка за Улов на Надраскване, топката от сизалевой Въжета, Интерактивна Детска Играчка за домашни Любимци, Котки, Стъргало, за Рязане на ?

WZHSDKL Дървени Домашни Котки, Топка за Улов на Надраскване, топката от сизалевой Въжета, Интерактивна Детска

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Много функции : Добре проектирана в съответствие с навиците на котките, практични, инновационен, защита на околната среда, спестява място, многофункционален, малък и компактен, не заема твърде много мястоЗащита мебели : Вашата котка лесно могат да се втрие лапи, за да котките не поцарапали вашия пол, дивани, възглавници и мебели.Достига вниманието на котки : достига своите котки на играта.Защитете вашите мебели от драскотини и пълно задоволяване на естествен котешки инстинкт царапания.Доставляйте радост за котки от : любимата играчка на котката, доставляющая им радост, също така може да се изострят, котешки нокти.Лесна инсталация : Лекота на работа.Изработена от масивна дървесина и материали от пеньковой въжета, подходящ за рециклиране, защита на околната среда, устойчив на абразия.Характеристики : Много функции : Добре проектирана в съответствие с навиците на котките, практични, инновационен, защита на околната среда, спестява място, многофункционален, малък и компактен, не заема твърде много място.Защита мебели : Вашата котка лесно могат да се втрие лапи, за да котките не поцарапали вашия пол, дивани, възглавници и мебели.Достига вниманието на котки : достига своите котки на играта.Защитете вашите мебели от драскотини и пълно задоволяване на естествен котешки инстинкт царапания.Доставляйте радост за котки от : любимата играчка на котката, доставляющая им радост, също така може да се изострят, котешки нокти.Лесна инсталация : Лекота на работа.Изработена от масивна дървесина и материали от пеньковой въжета, подходящ за рециклиране, защита на околната среда, устойчив на абразия.Прост, модерен и универсален.Естествено дърво и съвременен стил на семейния мебели не са нещо, дискретен и е хармонично, смесени в семейството.Спецификация : Материал : Естествено дърво + конопляная веревкаприменение : Котка Начин на инсталиране : 1. Разархивирайте компоненти. Задайте дървена пръчка, както е показано на фигурата. Проденьте топка от сезал в горната дървена пръчка и инсталиране на друга дървена дъска.

Основни свойства

Material:
Natural Wood + Hemp Rope
Application:
Cats
Installation Method:
1. Unpack the components.:
2. Install the wooden stick as shown in the figure.:
3. Thread the sisal ball into the top wooden stick, and install another wooden board.:
4. Use screwdriver to touch the stick and the board, and tighten the screw.:
Packing List:
1 x Cats Catching Ball Toy:
Note:
1. Please allow slight dimension difference due to manual measurement.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Thanks for your understanding. :

Избор на купувачи

Новини