• New
Ipetboom 3 бр. Комплект за почистване на детски играчки за котка, Играчки за Папагали, Играчки на Дядо Коледа, Декоративни Топки от Ратан, Интерактивна Играчка За Коте, И?

Ipetboom 3 бр. Комплект за почистване на детски играчки за котка, Играчки за Папагали, Играчки на Дядо Коледа, Декоративни

Оценка на продукта:
BGN 6.85

Сума
В магазина

Играчка за преследване на котка : събуди котката и я отърва от настроението и стресаРазвлекателна играчка за котки : Играчки за вашите домашни котки създава по-весели и здравословна околна среда за израстването на домашни любимци. играчка за дъвчене коте : тя може да подобри интерактивност между вас и вашите домашни любимци.Играчка за куче-пищалка : Изработени от висококачествени материали, е здрав и е безопасен за продължителна употреба.Играчка за дразнения котки : Запишете си скъпи мебели и предмети от бита, като котката си подходящата играчка, с която тя може да се изгребе, драскане на нокти, да тегли и да повръщат по свое желание.Пратката включва 3 x играчки за котки Характеристики -Стимулируйте ловни инстинкти на котката, като помага на вашите котки да останат във форма и здрави, заемат своите котки играчки-дразнилками за домашни любимци. - Запишете си скъпи мебели и предмети от бита, като предоставят на вашата котка подходяща играчка, която може да се изгребе, драскане на нокти, да тегли и да повръщат по желание. -Материал : плюш, слама играчка за коте - Забавно интерактивни играчки за котки или играчка за упражнения за котки, която носи повече радост и веселие, играчка за лов на котки. -Цвят : както е показано на фигура играчки коледа birds - Нека си котки бира в ежедневния живот.На котката не ще бъде лесно досадно играчка за коте. - A за любимите си котки създава по-весели и здравословна околна среда за по-младите котешки играчки на вашия домашен любимец. -Размер : Около 12,00 X6,00 X6,00 см/4,72 X2,36 X2 играчка за дразнения коте.Информация за стоки, Градински детски играчки за дъвчене Бъни Тези играчки с ротанговыми топки достатъчно малки, за да котките могат да ги гони, и дъвче, и достатъчно забавни, за да заемат вашите котки на няколко часа.Играчка за котки от висококачествен и безопасен материал позволява на котката да играе в продължение на дълго време, котката ви никога повече да не бъде скучно, нека котката ви прекарва добре времето.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини