• New
DOITOOL 2 елемента Котешки Стенни Стъпало Играчки за Катерене Котешка Скалолазная Дизайн на Мебели За Катерене Котки Играчки за котки Коте Скалолазные Стъпало Котешк?

DOITOOL 2 елемента Котешки Стенни Стъпало Играчки за Катерене Котешка Скалолазная Дизайн на Мебели За Катерене Котки

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Стенен рафт за котки : Стенни стойка за котки може да ви спести пространство и да се увеличи пространството за движение на вашата коткаДървени котешки стенни стъпало : приятен компаньон за вашите домашни котки, когато ви няма у дома.Вашата котка ще са луди по тази електрически играчки.На легло за котки в затворени помещения : използвайте ги, за да поддържа балансирано ниво на енергия на вашата котка и постоянни занимания от него.Котка, Взбирающаяся На Жердочки : Това може да бъде като котешки стенни стелажи за дома, така и рафтове за магазин за домашни любимци.Това е много полезно.Котешки стъпки за стена : Котки могат да се отпуснат и да играят, а вашият домашен любимец нека се целува с нашия идеален продукт.Пратката включва 2 стъпала за изкачване на котки Характеристики -Цвят : както е показано, рафтове за котки и жердочки за стена Материал : Дървени рафтове за изкачване на котки -Размер : 26,00 X22,50 X19,00 см/10,22 X8,84 X7 стенни стъпало за котки. - Облегчитель налягане за котки, за да ги поддържа здрави и активни, вашата котка ще се зарадват на тези забавни котка катерачи. - A за вашите домашни котки създава по-приятелска и здравословна околна среда за по-младите котки домашни любимци. - Скъпа компаньон за вашите домашни котки, когато ви няма у дома.Вашата котка ще са луди по този стенен стъпки на котка steps for wall. - Използвайте това, за да поддържа балансирано ниво на енергия на вашата котка и търгувайте си през цялото време, докато котката седи на насесте. - Това ще бъде най-добрият приятел на вашата котка.Помогнете на новия пушистому приятел, по-бързо да се адаптират към околната среда kitten wall steps.Информация за стоки, Котешки стъпки Нашата стенни стъпало - котенца, и seniors.котка стена, здрав материал, който поддържа многократно използване за time.котка рок катерач в костур Красив и уникален cartoony облачен дизайн, по-подходящ за привличане на вниманието на пет.котка изкачването по стъпалата, вие ще видите, тъй като те са щастливи, когато играят на нашия дървена стъпка.

Основни свойства

Избор на купувачи

BCOATH Котешки Нашийник Костюм Колие Бижута Папийонка Яки Нашийник-Чокер Кърпа Шал Регулируем Нашийник за Коте Яка, Вратовръзка-Камбанка

BGN 57.90

Котешки маточната кърпичка Използвайте този нашийник, да се обличаш любимата си котка, за да донесе на �

Новини