• New
Котешки Хамак Стенни Котки Стенни Мебели и Рафтове За Катерене Легла и Убежища Дърво за Практикуване на Кошачьим Спорт На Закрито (015)

Котешки Хамак Стенни Котки Стенни Мебели и Рафтове За Катерене Легла и Убежища Дърво за Практикуване на Кошачьим Спорт На Закрито

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

В комплект стенни рафтове cat включва : 1 котешки хамак, 2 котешки стълби за катерене, 1 котешки пешеходния мостИдеален за направата на съществуващата мебели със собствените си ръце, създаване на приятни условия за катерене, сън и физически упражнения на вашата котка.Стенни легло-хамак за котки - здрав материал от масив бор и дышащее памучни платна за дълголетие. платно лесно да се отстранява за пране.Срок за катерене котки - Изработена от 100% естествена бор, покрит с естествен джутом, който може да отговори на нуждите на котките в царапании.Стенен котешки мост - Произведен от масивен бор и естествен сезал. отлично качество и трайност. размер : 19,6x9,8x9,4 инча. Лесен монтаж - във всеки детайл предварително обучени и дупки, към тях са приложени подробни указания и всички аксесоари. Комплект стенни рафтове и жердочек котка може лесно да се инсталира на стената.Материал : естествена бор, цвят на естествено дърво и тапицерия на ръчната работа - поставям фаянс, мебели котки са подходящи за всеки стил на дома.дайте възможност на вашите котки идеалното място за катерене, игри и сън.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини