• New
Многоетажен Плюшен Апартамент в Кошачьем Дърво, Котешки Дърво за Големи Котки, Когтеточка За котки, Слот Кула За домашни любимци, Дърво, Голяма Дървена Къща, Шезлон?

Многоетажен Плюшен Апартамент в Кошачьем Дърво, Котешки Дърво за Големи Котки, Когтеточка За котки, Слот Кула За домашни

Оценка на продукта:
BGN 141.61

Сума
В магазина

Плюшено мечеИдеално за това, че вашата котка може да се отпуснете, да се обучават и да се забавляват на закрито, и същевременно не заема много място, лесно да допълни интериора на вашия дом.Услуга : Ако имате някакви въпроси, просто се свържете с нас директно.Материал : масив дърво го прави много издръжлив, дупки, достатъчно големи и позволяват на бездомните котки е забавно да се играе и предлагат котки отделни стаи. Размер : Диаметър багажник 12 см, долна плоча : 250x50 см, вашето котенку се радвате на супер уютен комфорт, предоставени от пластове кошачьими апартамента.Детска площадка за котки : Спорт, игри, отдих, релаксация, облекчаване на стреса, Топло, удобно, не се безпокоя, здрава и мека.Идеално за това, че вашата котка може да се отпуснете, да се обучават и да се забавляват на закрито, и същевременно не заема много място, лесно да допълни интериора на вашия дом.Услуга : Ако имате някакви въпроси, просто се свържете с нас директно.Материал : масив дърво го прави много издръжлив, дупки, достатъчно големи и позволяват на бездомните котки е забавно да се играе и предлагат котки отделни стаи. Размер : Диаметър багажник 12 см, долна плоча : 250x50 см, вашето котенку се радвате на супер уютен комфорт, предоставени от пластове кошачьими апартамента.Детска площадка за котки : Спорт, игри, отдих, релаксация, облекчаване на стреса, Топло, удобно, не се безпокоя, здрава и мека. 一一一一一☆☆☆☆☆一一一一一一(. ♥ ᴗ ♥)Кула от котешки дърво са изработени от висококачествени плюшени материали, което позволява на котката да се чувствате леко и комфортно в имението.Това ще бъде едно отлично дърво за котки от всички размери.Вашата котка ще се радвате на новия си замък!(. ♥ ᴗ ♥)一一一一☆☆☆一一一一一一一一一一☆☆☆☆☆一一一一Com Com一一 Удобен и стабилен : подвижна за лесно почистване и машинно пране.Зависимостта от две стойки прави котешки сън на горния етаж е много стабилна и сигурна.Котешки дърво включва в себе си стълба, увита сизалем, които помагат за облекчаване на инстинктивную нужда от вашата котка почесаться.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини