• New
Котешки напредналите заострени Мек Нашийник за кучета След операцията, Защитния Конус за кучета и котки, Водоустойчив Удобен Конус за възстановяване на кучета От ?

Котешки напредналите заострени Мек Нашийник за кучета След операцията, Защитния Конус за кучета и котки, Водоустойчив

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【ХУМАНИЗИРА спасителна конус】- В сравнение с традиционните пластмасова кучешка конус за нашия котешки шийката на конуса е по-хуманен, без шум велкро, това е перфектният избор за защитна якаТой е специално предназначен за домашни любимци с рани и кожни заболявания, след операции, за да им помогне да се възстанови по-бързо. 【Водоустойчив】- Нашият мек кученце конус - това е водоустойчив яка, изработен от висококачествена еластична материя, която не избледнява и не се придържа към козината на домашни любимци.Леки и водоустойчиви материали-лесно за почистване.При контакт с вода отвън капки вода лесно да се премахват от повърхността на тъканите. 【Регулируема конус за домашни любимци 】- Конструкция с регулируема катарама, нашият конус за възстановяване на котки позволява регулиране на плътността на точното диапазон в зависимост от големината на шията домашен любимец, вече не например неадекватно на стратегията за създаване на ситуация.Нашият конус за кучета подходящи за котки и малки до средни кучета. 【КОМФОРТЕН облак】- Нашият мек конус за котки от лек и дишащ, така че вашият домашен любимец ще се чувстват неудобно.Плат е здрав, с добра обработка при шиене, тя е устойчива, както на износване, така и към укусам.Нашият нашийник с конус за кучета, също така може да защити главата и шията на котката се използва и като възглавница по време на сън. 【Гаранция за КАЧЕСТВО】- Вътрешната част на малкия котешки рожка, изпълнен с висококачествени влакнести памучни и по-добре може да се защити здравето на домашните животни.Моля, измерете обиколката на главите на вашите домашни любимци, преди да ги покупката си и вижте снимката с информация за размера.Ако смятате, че вашият домашен любимец е между размерите, изберете този, което е повече.Ако видите 2 "~ 3" (5 ~ 8 cm) крака на вашия домашен любимец, когато върху него носеше продукт, това е правилния размер за вашия домашен любимец.

Основни свойства

Избор на купувачи

ДОМАШНИ любимци Превозвач Чанта Леопардовым Модел Червено Жълто Лилаво, Зелено Малко Куче Котка Кученце Мека Двупосочен Портативен

BGN 19.09

Размер : 17x9x11 см (ДхШхВ), 43x23x28 см (ДхШхВ), вашите домашни любимци трябва да бъде помалък от този размер, в пр

Новини