• New
Преминаващ Играчка за домашни любимци YUAB, Интерактивен Топчета-Ясла за котки за котки, Играчка за котки с Котешка Мента, Пружинящий Топчета-Ясла за котки, за интера?

Преминаващ Играчка за домашни любимци YUAB, Интерактивен Топчета-Ясла за котки за котки, Играчка за котки с Котешка Мента,

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

✁ Подобрява храносмилането : чудесно за котки, гладни лакомство; Пружинен опаковка Кат Treat променя начина на приготвяне на храната, укрепва стомаха на котката, за по-добро храносмилане. ✁ Висококачествен материал : Основа пружинен опаковка котешки деликатеси, произведени от дърво, а е изработена от метални пружини и полипропилен лъжички за хранене, който е силен и издръжлив, пружина може бързо да се върне към първоначалната си форма след удар котки и кучета. ✁ Многофункционална играчка за котки : Пружинен опаковка лакомство за котки има на върха фиксиран играчка топка, в който можете да поставите лакомства и храна, и той може свободно да се разклати под действието на пружината, за да привлече интереса на котки. ✁ Стимулиране на интерес : Можете да сложите любимата играчка на вашия домашен любимец в тази топка, за да се стимулира неговото любопитство и чувства, които ви позволяват лесно да се обучава на играта.Пружинен опаковка котешки лакомствата по естествен начин може да стимулира интереса на котки. ✁ Е подходяща за котки от всички възрасти : Пружинен опаковка лакомство за котки може да увеличи радостта от домашни любимци и ги разсее скуката, когато им е скучно, подходящ за котки и кучета от всички възрасти. ✁ Подобрява храносмилането : чудесно за котки, гладни лакомство; Пружинен опаковка Кат. Treat променя начина на приготвяне на храната, укрепва стомаха на котката, за по-добро храносмилане. ✁ Висококачествен материал : Основа пружинен опаковка котешки деликатеси, произведени от дърво, а е изработена от метални пружини и полипропилен лъжички за хранене, който е силен и издръжлив, пружина може бързо да се върне към първоначалната си форма след удар котки и кучета. ✁ Многофункционална играчка за котки : Пружинен опаковка лакомство за котки има на върха фиксиран играчка топка, в който можете да поставите лакомства и храна, и той може свободно да се разклати под действието на пружината, за да привлече интереса на котки. ✁ Стимулиране на интерес : Можете да сложите любимата играчка на вашия домашен любимец в тази топка, за да се стимулира неговото любопитство и чувства, които ви позволяват лесно да се обучава на играта.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини