• New
HOWWFALY Полузакрытый подложка за хранене на домашни любимци със защита от разливане, нескользящий подложка за предотвратяване на разливане на вода и елементарно нав?

HOWWFALY Полузакрытый подложка за хранене на домашни любимци със защита от разливане, нескользящий подложка за предотвратяване

Оценка на продукта:
BGN 8.23

Сума
В магазина

【 Наполовина закрит дизайн на подложка за храна за котки и кучета 】 Подложка за храна за котки / кучета изпълнена с навити ръбове от двете страни, и натиснете бутоните и от двете страни, да формират наполовина закрит стилКогато вашите домашни любимци яде, подложка за котешки храна може ефективно да се предотврати преливане на храна и вода и замърсяване на пода. 【Размер 】 Подложка за котешки храна разширен размер е 20,86 * 14,96 инча, достатъчно голям, за да побере две стандартни или големи чаши, подходящи за домашни любимци на малък и среден размер. 【Лесно почистване】 Подложки за домашни любимци са много удобни за събиране на разливи, водоустойчив и маслостойки.Можете просто измийте или избършете ръчно, след това затвори го и го оставете да изсъхне напълно. 【Материал от изкуствена кожа 】 Ние използваме висококачествени материали от изкуствена кожа, безопасен и не причинява алергии.А устойчива на плъзгане текстура на повърхността на тъканите подложка за хранене на домашни любимци увеличава триенето с контейнер за храна, което е трудно бутане или переворачивание на вашия домашен любимец по време на хранене. 【Гаранция за качество】 Ако имате някакви проблеми при използването на продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас за подмяна или връщане на парите.(Забележка : При получаване на стоката може да се усети лек мирис.Моля, оставете мат в вентиляционном отверстии вечер преди употреба).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини