• New
Филтър за фонтан за котки, Филтър за Фонтани за котки, Сменяеми Филтри за автоматично Диспенсера за фонтана за домашни любимци в 84 грама / 2,5 л, Филтър за чешма с акти?

Филтър за фонтан за котки, Филтър за Фонтани за котки, Сменяеми Филтри за автоматично Диспенсера за фонтана за домашни любимци

Оценка на продукта:
BGN 7.36

Сума
В магазина

【 Съвместим квадратен котешки фонтан обем 84 грама/2,5 л】 : Филтри за чешма за домашни любимци са съвместими с квадратна кошачьим фонтан обем 84 грама /2,5 л 【Погрижете се за здравето на вашия домашен любимец】 Всеки филтър се състои от памук слой с активен въглен и йонообменна смола.Фильтруйте косата и остатъците, премахване на неприятни миризми и смягчайте вода, подобряване на нейния вкус.Спондж предварително филтриране, филтриране на замърсяване и удължава живота на помпата. 【Лесна употреба】 Моля, накиснете заменяеми филтър за котешки фонтана във вода за 2 минути и внимателно се измива под течаща вода. 【Честота на подмяна на】 В зависимост от честотата на пиене на вашите любимци и броя домашни животни, които използват фонтан, моля, заменяйте филтър на всеки 2-4 седмици, гъба-на всеки 4-8 седмици. 【4 опаковки филтри и 2 опаковки гъби】 В комплекта са включени 4 опаковки сменяеми филтри за домашни фонтани и 2 сменяеми гъби за предварително филтриране.Те са индивидуално опаковани и запечатани за поддържане на високо качество.Системата използва заменяеми филтър за вода, почистване, отстраняване на прах и частици храна.Филтърът се състои от активен въглен от черупки от кокосови орехи.Той осигурява на вашите любимци прясна чиста вода.Порести водният филтър на помпата задържа косата и боклук, което осигурява правилната работа на помпата.Заменяеми филтър, порести филтър и помпа за вода.Помпата е подвижен и миещ се. ИЗМИЙТЕ ПРЕДИ ПЪРВАТА УПОТРЕБА.При първото използване накиснете филтър във вода за около 2 минути, а след това го изплакнете под течаща вода преди да се използва. СМЕНЯЙТЕ ФИЛТЪРА Моля, заменяйте филтър на всеки 2-4 седмици, Ако фонтан се ползват няколко котки, е необходима по-честа смяна.

Основни свойства

Product Name:
Pet fountain filter

Избор на купувачи

Новини