• New
Аксесоари за кучета Обувки за Домашни Любимци, Спортна Водоустойчива Обувки Непромокаеми Щенячьи Снегозащитные Обувки за Кучета Зимни Зоотовары Аксесоари за Куч?

Аксесоари за кучета Обувки за Домашни Любимци, Спортна Водоустойчива Обувки Непромокаеми Щенячьи Снегозащитные

Оценка на продукта:
BGN 0.50

Сума
В магазина

Не е необходимо постоянно да си мият краката и да се избегнат проблеми с кожата и дерматит, причинени от Продължителна влажност на пръстите на краката 4 X Кучешки обувки. "Краката не Страдат От Прекалено Висока температура на Земята.Пратката включва : . Защитете Нокти и поддържайте чистота в помещението.Храни и аксесоари за кучета, обувки за домашни любимци, спортна водоустойчива обувки, непромокаеми обувки за малки кученца, снегозащитные обувки за кучета, зимни стоки за домашни любимци, аксесоари за кучета, ремаркета, опаковка включва : трябва известно време, за да се побере обувки.Моля, бъдете търпеливи. 4 x Обувки за кучета от Различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния предмет : Домашен любимец, куче Защита на лапи от щети, причинени от счупено стъкло, камъни, гвоздеи и други отломки Подметка : нескользящая плат Размери на залата, се оценяват ръчно, са възможни отклонения от 2-3 см, благодаря за разбирането. Дръжте лапата чисти, удобни и добре защитени, подходящи за малки кученца. предохраняйте лапи кучета от случайни драскотини и нанасяне на повреди по мебелите и пода.Материал : мрежест материал + гумена подметка Стил : Модерен, който предпазва ноктите и осигуряване на чистота в помещението. продукта може да се различават леко от тези, изброени по-горе, благодаря за разбирането. "крака не страдат от прекалено висока температура на земята.Не е необходимо постоянно да си мият краката и да се избегнат проблеми с кожата и дерматит, причинени от продължителна влажност на пръстите на краката.

Основни свойства

Избор на купувачи

Сменяем Калъф за клетка за кучета с Единорогом-Русалочкой, Драскат по темата Подводна фантазия, Лесен за Употреба Калъф за Развъдник

BGN 12.23

Вашата покупка ще помогне на жертвите на последните големи земетресения в Турция, тъй като даваме проце

Новини