• New
Костюм Такос за кучета, Коледни Костюми за Кучета, Забавни Дрехи за домашни любимци, Костюми за кучета, Котки, Cosplay за Хот-Дог, Костюм за домашен любимец за Хелоуин, к?

Костюм Такос за кучета, Коледни Костюми за Кучета, Забавни Дрехи за домашни любимци, Костюми за кучета, Котки, Cosplay за

Оценка на продукта:
BGN 20.16

Сума
В магазина

[Пухкави, автентичен дизайн] – Благодарение на пълното, детализированному дизайн, напоминающему тако, което бихте искали да се хранят, това мексикански костюм за котки и домашни животни, традиционните цветове с приятен външен видНа разположение за домашни любимци от малък до М размери. [Лесен за носене и потребителски] Костюм на куче на Хелоуин е оборудван само с ефектен колан, така че е лесно да се облича и потребителски.Можете лесно да го инсталирате в най-удобното положение и да започнете да си партия. [Очарователен дрехи за преобличане котки] – Този супер сладък костюм за домашен любимец позволява да се обличаш си котешки приятел, като готов за консумация такос.този малък костюм за домашен любимец показва забавни снимки на домашни любимци на ново ниво. [100% висококачествен материал] – Този костюм за Хелоуин за кучета е изработена от висококачествени материали, с мек естествен памук по средата.Той е дишаща и лесна за ползване в чорап.Реалистичен дизайн е обширна и подробно ориентирани точно по същия начин, като тако, което искате да ядете. [Идеалният празничен дизайн] Забавна дрехи за кучета е много подходящ за ежедневието и специални поводи, като Хелоуин, тематични партита, Коледа, рожден ден или фотосесия.Уникални облекла за кучета разпредели приятелите си на фестивали и партита!Кучето побеждава възхищението на всички домашни животни.Костюм Такос за домашни кучета.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини