• New
Beavorty 3шт Силикон Кърпи за баня Скрубер За баня Силиконови Ръкавици и Четка За гърба, За смяна на Гума Скрубер За Гърба Четка За Баня За Душата на Четка За Тяло Силико?

Beavorty 3шт Силикон Кърпи за баня Скрубер За баня Силиконови Ръкавици и Четка За гърба, За смяна на Гума Скрубер За Гърба

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

ЧЕТКИ за ГЪБА за ДУШ - те могат лесно и удобно да се окачват на сухо проветриво мястоНосете по-голямо удобство.ПРЕПАРАТ ЗА ИЗМИВАНЕ на ГЪРБА - Мека текстура, полезни за кожата.Използвайте тази четка, за душ за къпане, нека кожа блести и разглаживается . ЧЕТКА за кожата на гърба - Такава дължина на интересите на различни хора, например, възрастни, мъже, жени.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на КОЖАТА на ГЪРБА - Този силиконов скрубер за тялото е снабден с двупосочна система от механизми, която лесно ще отговарят на вашите различни нужди.СИЛИКОНОВА ЧЕТКА ЗА ДУШ - Премахва прах, премахва излишните мазнини, подобрява кръвообращението и здравето на кожата.Пратката включва 3 чистач за гърба Характеристики -Цвят : сив, зелен и розов скрубер за баня -Материал : Силиконова четка за кожата на гърба -Размер : 70,00 X11,00 X1,00 см /27,51 X4,32 X0 каишка за четки за душата. - Помага на кожата да диша свободно и да усвоява нови хранителни вещества.Отшелушивающая четка за баня ще направи кожата ви по-здрава. - Дръжката е удобна за задържане, плен и управлението, ни помага лесно почистване и масаж на кожата на гърба силиконово скруббером за баня. - Силиконова четка може масажирайте кожата, дълбоко почистване на повърхността на кожата, ефективно почистване на кожата на силиконовата четка за душата. - Интелигентен дизайн и лесно се задържа.Този продукт може бързо и лесно да изчистите тялото си обратен скруббером. - колан, ви спестява усилия и осигурява по-добър ефект на пречистване.Смесете гел за душ с скруббером за душ, за да получат приятно усещане от плуването.Описание на продукта Скрубер за душ за баня Удължен скрубер за задната част на вана, който улеснява миенето на гърба и на части от тялото за максимален комфорт.силиконов скрубер за задната част на душата за вана има приятна текстура и може отшелушиваться, без да е твърде грубо, при това подобрява кръвообращението и здравето на кожата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини