• New
Титуляр Удочек за Рибарска Лодка с Голям Отвор за Захващане, Регулируеми На 360 Градуса, Багажник За Удочек, Сгъваем Държач Въдици 2 бр.

Титуляр Удочек за Рибарска Лодка с Голям Отвор за Захващане, Регулируеми На 360 Градуса, Багажник За Удочек, Сгъваем Държач

Оценка на продукта:
BGN 11.13

Сума
В магазина

Материал : Изцяло е изработен от висококачествен материал, изработен от удароустойчив ултра силна ABS-пластмаса -антикоррозийный и опазване на околната средаПОДОБРЕНИЯТ ДИЗАЙН : Универсална слушалка с превръщането на замъка.Осигурява корекция на 360 градуса вертикално и хоризонтално.Може да се монтира на повърхността или на релса.ПО-СТАБИЛНА : Изработен от устойчив на удари два тежкотоварни КОРЕМА.Може да се подсигурява навсякъде.Отличен за лодка или каяк, включва обков от неръждаема стомана.УНИВЕРСАЛНА засаждане : тя може да регулира ъгъла на наклона на пръчка.Съвместим с дръжки за заброса, спиннинга и спиннинговых удилищ.Това е най-добрият подарък за рибар.Описание на продукта В комплекта са включени : 2 бр. държачи за удочек Характеристики : 1. Стойка за въдици улеснява изморителна задача задържане на въдица, когато рибата бавно хапят. Страхотен дизайн, лек, лесен за инсталиране.Добре е да се сгъва и заема много малко място. Изработен от удароустойчив ултра силна КОРЕМА. се регулира на 360 градуса.Може да се монтира на повърхността или на релса. Отличен за лодка или каяк.Включва обков от неръждаема стомана. Забележка : Моля, моля, проверете размера на вашето дъска за лодка, преди да купите.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини