• New
Титуляр дежурен колан с двойно закопчаване щракне Подходящ за монтиране на тактически колан с ширина 2-2 ¼ инча до широк колан за безопасност за определяне на полиц?

Титуляр дежурен колан с двойно закопчаване щракне Подходящ за монтиране на тактически колан с ширина 2-2 ¼ инча до широк колан

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Закопчалката на бутонПочистете, подсушете с чиста кърпа. 【Материали】 : 100% найлон.Качествени титуляри за колани от здравата кожа се различават по якост и тях е много удобно да се ползват в продължение на дълги дневни дни. 【Высокофункциональный】 Е идеален за всички, които работят в областта на правоприлагането.Това включва в себе си : полицейска охрана, пожарна с линейки, Корекция име, шериф охрана затвора, заместник-полицаи, шофьори на бронирани автомобили и линейка. 【Конструкция с двойно капаче 】 : Титуляр колан с двойно капаче осигурява по-дълготрайна връзка, никога не пада и удобно переноске. 【Стандартен размер】 : нашият държач за колан с двойно закопчаване щракне е добра подготовка за вашия колан, чиято ширина варира от около 2 инча до 2,25 инча, така че трябва да проверите размера на собствения си колан пред избор. 【Предпоставка включва】 4 обикновени предпазен колан с двойно закопчаване с метални копчета-шут.Колан увийте около полицейски колан и вътрешен колан / брючного на колан, каишка остана на мястото дори и по време на джогинг или в бойни ситуации.Тези малки инструменти осигуряват удобство за правоприлагащите органи при подготовката на оборудването към дежурству.Универсална засаждане на Подходящи както за работни колани с диаметър 2 инча (50 мм), така и за колани с диаметър от 2,25 инча (63,5 мм).Лесно се побира и се отстранява.Титуляр колан с двойно капаче осигурява по-дълготрайна връзка, той никога не пада и удобно переноске.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини