• New
Капан за Раци SHWMQJ, Капан За Раци, Капан За сектора на рибарството Примамки, Формовани Окото Клетка, Сгъваеми Алуминиеви Рибарски Мрежи, Лесен За Използване Клетка З?

Капан за Раци SHWMQJ, Капан За Раци, Капан За сектора на рибарството Примамки, Формовани Окото Клетка, Сгъваеми Алуминиеви

Оценка на продукта:
BGN 14.85

Сума
В магазина

【Висококачествени материали】 Капан за раци мрежа за скариди сплетена от найлон с въже и скеле от сгъсти стоманена тел, който лесно ръжда и деформирана, е здрава и осигурява стабилност и удобствоПодходящи за солена и сладка вода. 【Уникален дизайн】 Окото сгъваема капан за риба с две сетчатыми входа диаметър 6,2 инча и вкара конструкция с 0.39 инча / 1 см, която ще ви помогне да хване повече добив, която искате да уловите.Така е по-удобно и по-лесно да извадите захваченную плячка.Оборудвана с високоефективни пружинна обоймой, сгъваема конструкция, удобни за переноске, не заема място, лесно се полага и транспортира, това е първият избор за повечето видове, любителски риболов на открито. 【Широко приложение】 капан за раци с подхранка може да се използва за улов на раци, рибки, омари, раци, скариди, космат раци и т., Просто си сложи стръв в чанта за стръв, след това се мотае чанта за стръв в средата на решетката и поставете клетката във водата.Докато риба, скариди, раци и други водни обитатели заплывают в клетката през предната и задната част на устата, добив не може да избяга.Независимо от това, в какъв аквариум ви харесва да ходи, дали е езеро, река, шелф, бряг, този капан костюм. 【Лесно почистване】 След всяка употреба капани за раци с мрежа за скариди высыпайте боклук вътре.Ако той се използва в сладка вода, можете да го изплакнете директно с вода.Ако се използва морска вода, моля, изплакнете го с чиста вода, за да се гарантира защита на капан за миди и скариди.Окото не податливи на корозия под въздействието на морска вода.Увеличаване на срока на експлоатация на капан за раци. 【Опаковане и поддръжка на】 1 бр. капан за раци (23,6 х 12 см), 1 бр. (16,4 фута) въже, 2 бр. кутия за стръв (черна), 1 бр. чанта за стръв (зелена) в комплект.Ако не сте доволни от сектора на рибарството стръв-капан след покупката, вие можете да поискате възстановяване на сумата или замяна в рамките на 60 дни.Ако имате някакви въпроси относно употребата на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим веднага и професионален екип ще реши проблема за вас. 【Висококачествени материали】 Капан за раци мрежа за скариди сплетена от найлон с въже и скеле от сгъсти стоманена тел, който лесно ръжда и деформирана, е здрава и осигурява стабилност и удобство.Подходящи за солена и сладка вода. 【Уникален дизайн】 Окото сгъваема капан за риба с две сетчатыми входа диаметър 6,2 инча и вкара конструкция с 0.39 инча / 1 см, която ще ви помогне да хване повече добив, която искате да уловите.Така е по-удобно и по-лесно да извадите захваченную плячка.Оборудвана с високоефективни пружинна обоймой, сгъваема конструкция, удобни за переноске, не заема място, лесно се полага и транспортира, това е първият избор за повечето видове, любителски риболов на открито. 【Широко приложение】 капан за раци с подхранка може да се използва за улов на раци, рибки, омари, раци, скариди, космат раци и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини