• New
Чанта за риболовни принадлежности KastKing Баит Boss, Риболов Раница през рамо с държач за въдици, Чанта-прашка през рамо с D-образна лети пръстени, Molle Система, за Съхране?

Чанта за риболовни принадлежности KastKing Баит Boss, Риболов Раница през рамо с държач за въдици, Чанта-прашка през рамо

Оценка на продукта:
BGN 17.59

Сума
В магазина

【Универсален дизайн】 : Чанта-прашка Kast King Баит Boss е предназначена за мобилни рибари, които могат ефективно да прехвърляте свои принадлежности за любимата си езерото или рекатаОсновното отделение е с капацитет до (2) кутии за инструменти 3600 размер (в комплекта не са включени), външни размерът на джобовете могат да поберат малки инструменти или направляващи материали, както molle система, за да се залъгва осигурява място за определяне на клещи. 【Три точки за достъп към основната отделяне на】 : Иновативна трехточечная за достъп до системата предоставя множество начини за бърз достъп до вашата екипировка.Два странични с цип и двоен цип на предната част на чантата се предоставят три начина да се сдобият с вашите принадлежности.Независимо от това, перекинута дали вашата чанта през дясното или лявото рамо, можете лесно да получите достъп до своите папки основно отделение. 【Издръжлив и водоустойчив】 : Чанта-прашка Kast King Баит Boss изработени от здрав нейлонового материал с висока плътност, 420 D.Вградена уплътнение помага за предпазване на съдържанието от повреди, а нашето водостойкое покритие предпазва вашето облекло от атмосферни влияния. 【Организация уреди】 : Чанта-прашка Kast King Баит Boss с крепящимся отстрани държач за въдица и макара, а също и по няколко D-образна лети вложки за закрепване на клещи, ножици за въдица или допълнително оборудване.Малък таен джоб с цип, разположен в задната страна на чантата, вътре дишаща подплата, с мека подплата. Той е идеален за съхранение на вашия телефон или чантата си на сигурно място. 【Удобен】 : Раницата и лента за носене през рамо, изработени от дишаща мека подплата за комфорт, а бвп колан осигурява лесен достъп до вашия екипировка натисване чанти.Регулиране на дължината на раменния колан за необходимо и го закрепете към дясната или лявата страна в зависимост от вашите предпочитания.Приложен (бонус) колан може да се използва за осигуряване на допълнителна стабилност по време на разходки, каране на колело или други дейности на открито.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини