• New
UperUper Набор от Риболовни Примамки с Куки Грузилами Риболовни Мъниста за Каролинской инсталиране на Texas Rig Kit Риболовни Аксесоари 63 бр.

UperUper Набор от Риболовни Примамки с Куки Грузилами Риболовни Мъниста за Каролинской инсталиране на Texas Rig Kit Риболовни

Оценка на продукта:
BGN 7.00

Сума
В магазина

【Най-полезни приспособления】 включително 20pcs мека пластмаса стръв за риболов на костур, 10шт риболовни земи, 10шт мъниста за риболов, 10шт риболовни куки за червеи, 10шт риболовни панти, 4шт корк за плувка и 1 брой кутия за рибарски принадлежностиОтлични риболовни примамки за улов на риба в морски и сладководни вода. 【Висококачествени аксесоари】 Всеки модел на риболовни принадлежности подбрани професионалисти, за да се гарантира, че всички аксесоари се използват с най-голяма полза. 【Висококачествени материали】 Комплекти примамки са изработени от метал и мека пластмаса, които лесно се деформират и са устойчиви на корозия, издръжливи и практични свойства.Всички тези риболовни примамки и риболовни принадлежности са преминали точна обработка и имат по-дълъг живот от други примамки. 【Широко приложима】 Нашия набор от риболовни примамки, подходящи за сондажни съоръжения Texas стенд и Carolina Rigs.И тя включва в себе си всичко необходимо за вашата риболов, подходящо за донного слой и води с много препятствия, както и за непознати води. 【Лесно да носите със себе си】 Всички риболовни принадлежности опаковани в кутия, която лесно се носи с себе си и удобно да получите необходимите ви риболовни принадлежности.Имаме 3 различни размера, за да отговорят на вашите нужди.Изберете правилния размер в съответствие с вашите нужди.Texas пробиване на инсталиране е един от най-ефективните и лесни начини представи на мека пластмаса.Любителите на риболов на костур могат просто насадить червея или переворачивающиеся земи на своите въжето, се свързват куката от мека пластмаса и започнат свой риболов. 3 данни за размера на куката : . Тегло : 3,5 грама (1/8 унция)- Размера на куката 1 # : Дължина-1,38 инча / ширина 0,63 инча.Тегло : 5 грама (3/16 унция)- Размер кука 1/0 # : Дължина-1,49 инча / ширина 0,67 инча.Тегло : 7 грама (1/4 мл)- Размер кука 1/0 # : Дължина-1,49 инча / ширина 0,67 инча.Моля, свържете се с него внимателно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини