• New
Llaikeph Мъжка бейзболна шапка за шофьор на камион възстановяване на предишното положение и Дамски бейзболна шапка, Камуфляжная Шапка за Мъже, Мъжки Шапки За Лов, Рибо?

Llaikeph Мъжка бейзболна шапка за шофьор на камион възстановяване на предишното положение и Дамски бейзболна шапка, Камуфляжная

Оценка на продукта:
BGN 5.99

Сума
В магазина

80% Памук + 20% памучен смесЗавършване На Викторо.Само ръчно пране. 【Дизайн на бейзболна шапка за унисекс】 Подходящ за възрастни мъже и жени, камуфляжный модел и цвят отговаря на вашата индивидуалност, за повече информация вижте на снимки, регулируема закопчалка на ремешке, един размер подходящ за повечето размери на главата. 【Висококачествени модни шапки】① Ежедневни дрехи - те могат да придадат на вашето заедно нотка стил, като същевременно се защитава главата от слънцето. Бейзболни шапки - популярен моден аксесоар, пазете си гардероб и създаване на модерен образ.③ Камуфляжная ловна шапка - помага да се слее с околната среда. ④ Шапка за риболов - те осигуряват защита на главата от слънцето и ви помагат по-добре да наблюдава вода по време на риболов.Също така и за мъже шапка на шофьор на камион. 【Камуфляжная шапка се Използва за】 обикновените ежедневни занимания на открито : лов, риболов, джогинг, къмпинг.Те се предлагат в различни цветове, стилове и модели, за да отговарят на вашите гардероб и създаване на модерен образ.ако търсите шапка на шофьор на камион, шапки, кепи, gorras para hombres, шапки за мъже, шапки за жени, намерете код "B0 BS1 Q146 S" в лентата за търсене. 【Нисък профил бейзболна шапка】 Камуфляжный и класически вид на шапки-идеална шапка за всяко място, където и да отидете, това е шапка с цип за мъже, жени. 【Шапки и шапки премиум качество】 Шапка от 80% памук и 20% памучна смес за мъжки шапки, дамски шапки. ■ Бейзболна шапка Hat LLAIKEPH от памук с нисък профил - тази камуфляжная класическа шапка е идеален за всяко място, където и да отидете.Можете да го използвате за обичайните си ежедневни занимания и шапки на шофьор на камион за лов и риболов на открито. мъжки шапки и шапки са задължителен предмет! ■ ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО - Памучен бейзболна шапка я прави удобна и комфортна за носене, особено за ежедневни дейности.Тънък памучен плат предпазва чувствителната кожа на главата от uv. ■ Един размер подходящ за най - бейзболна шапка LLAIKEPH Hats от памук, с нисък профил, подходяща и удобна за засаждане.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини