• New
чанта за съхранение на Рибарската Лодка doorslay, Чанта За Риболовни Принадлежности, Водоустойчив Суха Чанта, Чанта за Преносим Сгъваема Раница за Риболов на Открито, ?

чанта за съхранение на Рибарската Лодка doorslay, Чанта За Риболовни Принадлежности, Водоустойчив Суха Чанта, Чанта за Преносим

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

【Голям капацитет】 Чанта за съхранение на рибарската лодка има по-голям капацитет, което ви позволява да съхранявате прът, въдица, макара, а в допълнителни джобове могат да се поставят примамки и други малки предмети, което е много удобно за използванеОсигурете достатъчно място за вашата лодка със стръв (не влиза в комплекта) и други по-малки риболовни принадлежности (не са включени в комплекта). 【Здрав и водоустойчив】 е Изработена от висококачествени тъкани 600 D Oxford, устойчива на счупвания и водоустойчива, много здрава.Които могат да издържат на влага, надраскване и счупвания.Подсилени тръби по всички ръбове за допълнителна здравина.Стоманена тел, сформованная на ръба, устойчиви на екструдиране, я не е лесно да се деформира. 【Преносими и сгъваеми】 С удобна дръжка за носене, удобен за носене.Той също се сгъва за съхранение в раницата си и е готов за изпращане, - чудесен риболовен багаж за всеки рибар.Сгъваема конструкция удобен за съхранение. 【Лесен достъп и организация】 Чанта-органайзер за риболов с широк отвор и двойни ципове, корона цип е изработена от метал с покритие покритие и плътно прилепнала към зубьям цип, плавно се простира, не е препълнен, осигурява лесен достъп до вашата основна рыболовным снастям, като прът, риболовна макара, риболов линия, кутия за принадлежности и т., ви спестява време и усилия. 【Уникален дизайн】 Чанта за риболовни принадлежности извършва под формата на рибарска лодка, с изискан и гладка шиене и тънка изработка, което придава усещане за мода и красота до крайност, идеален подарък за вашето семейство, баща, момче, дъщеря ми и приятелите. 【Голям капацитет】 Чанта за съхранение на рибарската лодка има по-голям капацитет, което ви позволява да съхранявате прът, въдица, макара, а в допълнителни джобове могат да се поставят примамки и други малки предмети, което е много удобно за използване.Осигурете достатъчно място за вашата лодка със стръв (не влиза в комплекта) и други по-малки риболовни принадлежности (не са включени в комплекта). 【Здрав и водоустойчив】 е Изработена от висококачествени тъкани 600 D Oxford, устойчива на счупвания и водоустойчива, много здрава.Които могат да издържат на влага, надраскване и счупвания.Подсилени тръби по всички ръбове за допълнителна здравина.Стоманена тел, сформованная на ръба, устойчиви на екструдиране, я не е лесно да се деформира. 【Преносими и сгъваеми】 С удобна дръжка за носене, удобен за носене.Той също се сгъва за съхранение в раницата си и е готов за изпращане, - чудесен риболовен багаж за всеки рибар.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини