• New
zzuus Стрелба с Лък Съставна Лук Поставка За Удар по Мишената е Лесна Поставка за Лък Титуляр за далечни разстояния Лъкове за Лък по Мишена и на Лов

zzuus Стрелба с Лък Съставна Лук Поставка За Удар по Мишената е Лесна Поставка за Лък Титуляр за далечни разстояния

Оценка на продукта:
BGN 4.33

Сума
В магазина

Материал : Подсилен nylonНето тегло : около 100 гр. Дължина : 210 мм. Ширина : 110 мм. Идеален за изогнутого лък, композитен лък и традиционен лък.Неговата компактна конструкция подпружинена.Подходящ за изогнутого лък, композитен лък и традиционен лък С допълнителна защита на крайниците около устието на влакчета за допълнително спокойствие могат Лесно да се съхранява и не е отстранена от колчана между изстрела, което позволява лесно да се движите без допълнително тромаво Параметри оборудване : Цвят : черен Материал : подсилен nylon нето Тегло : около 100 гр Дължина : 210 mm Ширина : 110 mm Подходящ за изогнутого лък, композитен лък и традиционен лък Забележка : 1. Ние използваме USPS за изпращане на вашия продукт и доставка на продукта до вас отнема около 2-6 дни. Ние също имаме стрели и върховете на стрели и други видове в нашия магазин.Моля, не се колебайте да изберете ги и вие ще почувствате себе си достоен да притежава тези неща.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще се радваме да ви помогнем.Приятно пазаруване!.

Основни свойства

Color:
Black
Material:
Reinforced Nylon
Net Weight:
about 100g
Length:
210mm
Width:
110mm
Suitable for recurve bow, compound bow and traditional bow:
Note:
1.We use USPS to ship your item, and it takes about 2-6 days for the item to arrive to you.:
2.We also have other type arrows and arrowheads in our shop. Please feel free to choose them, and you would feel worthy own these items. If you have any question, please to contact us and we are glad to help you. Enjoy your shopping!:

Избор на купувачи

Новини