• New
Бинокъл за деца - Висока разделителна способност, устойчив на удари – Детски бинокъл 8X22 за наблюдение на птици, най-Добрите играчки за момчета, Момичета – Набор от ?

Бинокъл за деца - Висока разделителна способност, устойчив на удари – Детски бинокъл 8X22 за наблюдение на птици, най-Добрите

Оценка на продукта:
BGN 14.39

Сума
В магазина

Този детски бинокъл-телескоп изработен е от специален инженеринг пластмаса, устойчив на удар 【Абсорбира удари Хладен маточната каишка може да се предотврати случайното падане бинокли по време на употреба.Свързани чанта за носене защитава най-ценното, което имаме за вашето бебе от прах и надраскване. 【Ние предлагаме 90-дневна гаранция за връщане на парите и доживотна безплатна замяна на нашите бинокли 】 Ако по някаква причина нашите играчка бинокъл за деца не отговарят на вашите очаквания, просто се свържете директно с нас и ние ще го оправим.Можете да намерите нашия адрес за електронна поща в полето стока, не се колебайте да се свържете с нас.Ние се грижим за нашите клиенти и стоим зад нашите качествени.Това е нашето обещание да ви даде. 【Лека и малка】 Мини-дизайн, децата могат без колебание да ги слага в раницата си всеки ден. 11 цвята за подарък за момичета (синьо, черно, зелено, кафяво, сиво, жълто, червено, оранжево, лилаво, розово и бяло) Пълен размер : 3,22 "x 4,13"x 1,57" - Размер в сгънат вид : 2,92 "x 4,13" x 1,57" И тежи само 5,4 грама / 143 грама.Той е толкова малък, че се побира лесно в джоба на ризата.Компактен бинокъл за деца.Отрывающийся на шийката на каишка. Семейна е-книга със 101 невероятни диви птици.Кърпа за почистване на лещи.Ръководство за експлоатация.Наблюдение на птици и съзерцание на звездите.Сафари в задния двор.Шпионски съоръжения за деца.Лов и откриване на насекоми.Къмпинг и туризъм.Криминални и шпионски игри.Момче и момиче-скаути.Изучаване на естествени науки и астрономията.Вижте спорт и театър. Увеличение : 8 Х Диаметър на обектива : 22 мм. Материал обектив : Оптично стъкло.Ъгъл на зрителното поле : 7,18 градуса.Зрителното Поле : 123 м / 1000 м Материал : специален инженерни пластмаси.Размери на продукта : 3,2 х 4.Тегло на продукта : 5,4 грама / 143 г.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини