• New
Каишка за гущери, каишка за Хамстер, Въженият каишка, шлейка за заек, Шлейка за дребни животни и каишка, жилетка за Хамстер и каишка за Гущери, уличен каишка за влечу?

Каишка за гущери, каишка за Хамстер, Въженият каишка, шлейка за заек, Шлейка за дребни животни и каишка, жилетка за Хамстер

Оценка на продукта:
BGN 18.88

Сума
В магазина

Шлейка и каишка за хамстер : ниско Тегло, което не доведе до увеличаване на допълнително натоварване и отслабванеКаишки за леопард гекони : Креативен дизайн и прекрасен външен вид е много привлекателен, вашия малък домашен любимец ще го харесат. Шлейка за малки домашни любимци : Шлейка за морско свинче и каишка са регламентирани по дизайн, благодарение на каишка за гущери подходящ за повечето влечуги, като на гущер, гущер грива. Каишка за начин на отглеждане на влечуги : дишащи и удобни, вашия малък домашен любимец ще бъде по-прекрасен и привлекателен, когато го наденут. Шлейка за защита от издънки гущери : лесно Можете да се отпуснете със своите домашни любимци след тежките работни дни, выгуливая им на улицата.Шлейка и каишка за хамстер : ниско Тегло, което не доведе до увеличаване на допълнително натоварване и отслабване.Каишки за леопард гекони : Креативен дизайн и прекрасен външен вид е много привлекателен, вашия малък домашен любимец ще го харесат. Шлейка за малки домашни любимци : Шлейка за морско свинче и каишка са регламентирани по дизайн, благодарение на каишка за гущери подходящ за повечето влечуги, като на гущер, гущер грива. Каишка за начин на отглеждане на влечуги : дишащи и удобни, вашия малък домашен любимец ще бъде по-прекрасен и привлекателен, когато го наденут. Шлейка за защита от издънки гущери : лесно Можете да се отпуснете със своите домашни любимци след тежките работни дни, выгуливая им на улицата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини