• New
PATKAW Играчки за домашни любимци, Играчки за Протеин 3шт Колело За упражнения Хамстер Колело За Бягане на Хамстер Безшумен Runner Колело за Хамстер на Колело за Хамстер ?

PATKAW Играчки за домашни любимци, Играчки за Протеин 3шт Колело За упражнения Хамстер Колело За Бягане на Хамстер Безшумен

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Мини-топка за бягане : Изработен е от висококачествен материал, с който да играят безопасно на вашия малък домашен любимецТопка за упражнения с малки животни : Насърчаване на здравословни физически упражнения по безопасен начин.Прозрачна топка за изпълнение : Приложимо : хамстери, gerbil, плъхове, таралежи и други малки домашни любимци.Топка за упражнения в клетката : игра комплект за хамстер, мишка и малкия таралеж.Те могат да получат от това огромно удоволствие. малки топки за джогинг домашни любимци : този продукт може лесно да отговарят на нуждите.Пратката включва 3 x хомячий бягане-Информация за продукта, Тя е изработена от висококачествена пластмаса за трайно и безопасно използване, която е интересна игра играчка за малки животни.Дайте своя домашен любимец от детството и прекарайте часове на забавление.Премахва скуката и повишава нивото на активност.Наблюдава как вашият домашен любимец да играе и да се весели.Вашето кученце трябва да е забавна игра.Характеристики Материал : пластмаса Размер : 18,50 X18,50 X18,50 см / 7,27 X7,27 X7,27 инча - Това ще осигури на вашето малко животно приятно и забавно място за упражнения и играчки за игри домашен любимец. - Изработен от висококачествена материал за дълъг период на употреба и траен, безопасен в играта. - Това е играчка за хамстер може да се увеличи количеството упражнения в клетка за хамстер. - Е приложимо : хамстери, gerbil, плъхове, таралежи и други малки домашни любимци. - Доведете допълнително удоволствие в забавление на вашия домашен любимец.Подходящ за куче-домашен любимец или забавление за него.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини