• New
Табуретка за краката URRNDD, Сгъваема, Голям капацитет, Леки, с Висока Носеща способност, Столче за съхранение на вещи от първа необходимост за дома

Табуретка за краката URRNDD, Сгъваема, Голям капацитет, Леки, с Висока Носеща способност, Столче за съхранение на вещи

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Може да се използва като столчето или за съхранение на предмети, подходящи за спалнята и холаСкладное съхранение, когато не се използва, може да се сгъва за съхранение, заема по-малко място.Избрани висококачествени материали от изкуствена кожа, трайни и износоустойчиви?устойчив.Изящна изработка, на повърхността с тканой текстура, добра товар?носеща способност.Голям капацитет за съхранение, което ви позволява да съхранявате играчки, книги, дрехи и други стоки от първа необходимост. Може да се използва като столчето или за съхранение на предмети, подходящи за спалнята и хола. Складное съхранение, когато не се използва, може да се сгъва за съхранение, заема по-малко място. Избрани висококачествени материали от изкуствена кожа, трайни и износоустойчиви?устойчив. Изящна изработка производство, на повърхността с тканой текстура, добра товар?носеща способност. Голям капацитет за съхранение, което ви позволява да съхранявате играчки, книги, дрехи и други стоки от първа необходимост.Параметри : Вид на продукта : Стол за съхранение Материал : изкуствена кожа Цвят : черен Тегло : приблизително 1142 / 40,3 унция Размер на продукта в разложенном формата на : приблизително 30x30x30 см / 11,8x11,8x11,8 инча Осъществяване Списък : 1 х Столче за хранения1 х подставка1 х Столыпримечание : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни свойства

Item Type:
Storage Stool
Material:
Artificial Leather
Color:
Black
Weight:
Approx. 1142g / 40.3oz
Unfolded Product Size:
Approx. 30x30x30cm / 11.8x11.8x11.8in
Package List:
1 x Storage Stool:
1 x Base:
1 x Cover:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Избор на купувачи

Новини