• New
Меки Кърпи от микрофибър, вградени плоски само за матрак с водна легло, Комплект спално бельо Queen-водно легло - Спално бельо с принтом Chevron на Зиг Заг, Сиво-бяла Разме?

Меки Кърпи от микрофибър, вградени плоски само за матрак с водна легло, Комплект спално бельо Queen-водно легло - Спално бельо

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

100% Луксозен мат кърпи от микрофибър 4 бр водно легло King. 1 апартамент чаршаф (80 "x 96"), 1 чаршаф плътно прилепнали (72 "x 84") и 2 калъфки за възглавници King size (20"x 40"). Джобове за кърпи хипита са направени на стена за по-добра фиксация, самата чаршаф в комплекта не е включена.В долния колонтитул на прикрепени оборудвани и плоски кърпи, за да легло остава застеленной, машинно пране. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ и обезщетяване се ИЗВЪРШВАТ ЛЕСНО : удовлетворението на нашите клиентите е наш основен приоритет.Всички комплекти спално бельо, опаковани в прозрачна опаковка с цип, която е снабдена с пълна маркировка на продукта и го описва.Завернитесь в мекотата на луксозните чаршафи от микрофибър с двойна четка 110 ГОРИВО.Една от най-меките тъкани в света на леглото за перфектен сън.Тези меки кърпи запазват яркостта на цвета, независимо от това, колко често ги перат и са изработени от високо устойчив нишки от микрофибър, която ще остане мека и без бръчки за години напред.Вие не можете да се върнете към хлопковым простыням, след като опитате тези кърпи от 100% микрофибър.Невероятно меки, подобни на памук. абсорбира 60% повече от памука.Машинно пране със студена вода.Бережный цикъл с помощта на мек почистващ препарат.Изсушава се в перална машина на слаб огън.В края на цикъла, веднага се махам.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини