• New
bjsdkff Комплект за ремонт на пружини за дивана Ackron, зиг-заг Комплект Скоби за Ремонт на Пружини за Мебели, Стол, мека мебел, Дивани, Легла, Извити Скоби на Резервни Част?

bjsdkff Комплект за ремонт на пружини за дивана Ackron, зиг-заг Комплект Скоби за Ремонт на Пружини за Мебели, Стол, мека

Оценка на продукта:
BGN 10.66

Сума
В магазина

1 Материал : Той е изработен от желязната материал, здрав и издръжлив, не е лесно податлива на корозия и има дълъг срок на служба. Размер : 51,3 * 19,8 мм /2,02 "* 0,78". Лесна инсталация : Използвайте винтове и пирони, за да се обедини здраво рамката чрез два крепежни отвори, и един инсталационен дупка може точно да се заключва в подходящо положение за настройка, за да реши проблема с фиксирани нея на дивана.Страхотни аксесоари за дивана си струва да ги има. Предназначение : Диванные пружини се използват за определяне на пружини линии матрак и рамка на дивана, се използват за определяне и подмяна диван капаци пружини, което прави по-удобно на седалката и траен, ефективно намалява шума, предизвикан от триенето на ремонтни пружини на дивана, няма нужда да стреля възглавница или кърпа. Широко приложение : Подходящ е за разделяне на диван капаци скоби, подмяна диванной пружини, аксесоари за дивана, провисающих извори за подкрепа на мека мебел, ремонт на пружини основата на матрака и други проекти направи си САМ".Описание на продукта : Тези зигзагообразные извити скоби за ремонт на дивана издържа на голям натиск, като същевременно се запази първоначалната си форма, и вие можете лесно да поправите своя разтегателен отдолу.Параметри : Материал : висококачествено желязо. Размер : 51,3 * 19,8 мм /2,02 "* 0,78". Цвят : сребрист.Пратката включва : 10 бр зиг-заг пролетта на скоби за ремонт на дивана. Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване. Цвят може да се различава поради различни дисплеи.

Основни свойства

Material:
Hight quality iron.
Size:
51.3*19.8mm/2.02*0.78.
Color:
Silver.
Package Includes:
10 piece sofa zig zag spring repair brackets.
Note:
1.Please allow a little error on the size due to manual measurement.:
2.The color might exist slightly difference due to different displays.:

Избор на купувачи

Новини