• New
FEILIBAY 2 опаковки, мрамор калъф за контактни лещи, универсален пътен контейнер за контактни лещи, определени за съхранение (розово злато + позлата)

FEILIBAY 2 опаковки, мрамор калъф за контактни лещи, универсален пътен контейнер за контактни лещи, определени за съхранение

Оценка на продукта:
BGN 5.33

Сума
В магазина

Универсален дизайн : идва с пинсети, пинов апликатор, малко флаконом с разтвор, държач за лещи и огледалоМного компактен и удобен за переноске.Идеален за пътуване и за използване на открито. Размер : Измерете около 2,9 инча в диаметър 1 инч височина.Компактен размер, което побира всичко необходимо и помещающийся в джоба или чантата си и т. Материал : Изработен е от висококачествена пластмаса.Твърд калъф, здрав и издръжлив, която добре предпазва вашите контактни лещи.Запечатани дизайн позволява безопасно да ги слага в джоб, чанта, раница и т. Идеалният подарък : Благодарение на банда и функционален дизайн на нашите калъфи за контактни лещи, изработени от мрамор - идеалният подарък за тези, които се нуждаят от грижа за очите в офиса, дома, пътуванията, на открито или при ежедневна употреба.Пакетът включва : 2 опаковки мраморни кутии за контактни лещи.Универсален дизайн : идва с пинсети, пинов апликатор, малко флаконом с разтвор, държач за лещи и огледало.Много компактен и удобен за переноске.Идеален за пътуване и за използване на открито. Размер : Измерете около 2,9 инча в диаметър 1 инч височина.Компактен размер, което побира всичко необходимо и помещающийся в джоба или чантата си и т. Материал : Изработен е от висококачествена пластмаса.Твърд калъф, здрав и издръжлив, която добре предпазва вашите контактни лещи.Запечатани дизайн позволява безопасно да ги слага в джоб, чанта, раница и т. Идеалният подарък : Благодарение на банда и функционален дизайн на нашите калъфи за контактни лещи, изработени от мрамор - идеалният подарък за тези, които се нуждаят от грижа за очите в офиса, дома, пътуванията, на открито или при ежедневна употреба.Пакетът включва : 2 опаковки мраморни кутии за контактни лещи.Универсален дизайн : Идва с пинсети, пинов апликатор, малко флаконом с разтвор, държач за лещи и огледало.Много компактен и удобен за переноске.Идеален за пътуване и за използване на открито.Компактен размер, което побира всичко необходимо и помещающийся в джоба или чантата си и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини