• New
U7 Висулка във формата на Акула/Риба/Динозавър, Бижута във формата на Животни, Мъжко Колие за Момчета от Неръждаема Стомана/Златен/Черен Цвят, Персонални Пънк-Колие ?

U7 Висулка във формата на Акула/Риба/Динозавър, Бижута във формата на Животни, Мъжко Колие за Момчета от Неръждаема Стомана/Златен/Черен

Оценка на продукта:
BGN 15.47

Сума
В магазина

Окачване с делфина-много добър избор и като подарък за най-добрия си приятел, член на семейството, също е подходящ за една незабравима годишнина, сватба, рожден ден, Коледа, Свети Валентин и т Удобни за засаждане, най-добрата полиране - най-добрата полиране на пето ниво.Така, че повърхността е като огледало-като блестящи бижута.Полиране може допълнително да увеличи устойчивост на корозия устойчивост неръждаема стомана и светлинни ефекти. верига : пшенично верига spiga ширина 3 mm, дължина 22 инча.Предимства на бижута, изработени от неръждаема стомана - Бижута от неръждаема стомана, устойчиви на корозия, окисляване и промяна на цвета, което ги прави идеални за създаване на здравите бижута. трайни и устойчиви на надраскване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини