• New
Jingo936 Детски Спортен Костюм Haaland за момчета и Момичета с качулка - Всекидневни Пуловер с качулка, Блузи и панталони за джогинг, Комплект от 2 теми (от 2 до 14 години)

Jingo936 Детски Спортен Костюм Haaland за момчета и Момичета с качулка - Всекидневни Пуловер с качулка, Блузи и панталони за

Оценка на продукта:
BGN 32.63

Сума
В магазина

100% ПамукУсещане : Мек и удобен за носене; Висококачествен, мек и удобен материал полиестер и ликра. Много случаи-ежедневни ежедневни облекла, почивка, парти, домашно облекло, вечерни, градинска облекло, училище, празнична или косплейный костюм.Този комплект с качулка с шарени Haaland забавен и идеален за пролетта и началото на есента или топла зима. Забележка : материалът не е от плътен памук, без руно и кадифе (не е подходящ за снежните дни).Ръчно или машинно пране. Размер : Моля, запознайте се с нашата таблица с размери на снимката вляво, преди да поръчате.По-добре да поръчате един размер по-голям за вашите деца в по-малко от израстването.Срок на доставка : 7-15 работни дни.Jingo936 Детски спортен костюм Haaland за момчета и момичета с качулка - Всекидневни Пуловер с качулка, Блузи и панталони за джогинг, комплект от 2 теми (от 2 до 14 години).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини