• New
Мъжки бейзболни университетски якета Billa Letterman Колаж с ръкави от натурална вълна и естествена кожа (опции на командни цвята) (тъмно-кремаво-оранжеви ивици, XL)

Мъжки бейзболни университетски якета Billa Letterman Колаж с ръкави от натурална вълна и естествена кожа (опции на командни

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Естествена Кожа, ВълнаПодплата от полиестер.Закопчалката на бутон.Само химическо чистене.Закопчалката на копчета. ? * Моля, изберете размер в съответствие с участието в списъка с * Класическа университетската яке е изработена от висококачествена вълна и ръкави от телешка кожа най-високо качество. ✅* Стеганая подплата от полиестер, водене жив топло дори и в най-студените дни. * Метални копчета с бяло пластмасово покритие отпред. ✅ На разположение на всички възможни цветове, за еднакви сака женски и детски размер, моля, посетете нашия магазин тук. ✅Вътрешен (в комплект един джоб за мобилен телефон) и два външни странични джоба от специално обработен на кожата Осигуряват сигурна химическо чистене. ✅ Размер : XS-3 XL, За получаване на информация за размери.Моля, вижте снимката в списъка, ако поискания размер не е в списъка, можете да закупите от всеки размер и да ни изпратите отделно съобщение за изискуемия размер.Естествена Кожа, Вълна.Подплата от полиестер.Закопчалката на бутон.Само химическо чистене.Закопчалката на копчета. ? * Моля, изберете размер в съответствие с участието в списъка с * Класическа университетската яке е изработена от висококачествена вълна и ръкави от телешка кожа най-високо качество. ✅* Стеганая подплата от полиестер, водене жив топло дори и в най-студените дни. * Метални копчета с бяло пластмасово покритие отпред. ✅ На разположение на всички възможни цветове, за еднакви сака женски и детски размер, моля, посетете нашия магазин тук. ✅Вътрешен (в комплект един джоб за мобилен телефон) и два външни странични джоба от специално обработен на кожата Осигуряват сигурна химическо чистене. ✅ Размер : XS-3 XL, За получаване на информация за размери.Моля, вижте снимката в списъка, ако поискания размер не е в списъка, можете да закупите от всеки размер и да ни изпратите отделно съобщение за изискуемия размер.Абсолютно нови отлични якета Letterman Varsity College с ръкав от естествена кожа и смесовой вълна Описание : Марка : Billa corp Стил : Умбал яке Класическа университетската яке е изработена от висококачествена вълна и ръкави от телешка кожа най-високо качество.Цвят : на Разположение на всички възможни цветове. Размер : XS-3 XL * Стеганая подплата от полиестер, водене жив топло дори и в най-студените дни.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини