• New
Jewdreamer 16 бр. Пръстен-Спиннеры от Неръждаема Стомана за Мъже И Жени, Черни Пръстени с Вида Дракон, Голям Годежен Пръстен с Верига, Комплект Пръстени за облекчаване на ?

Jewdreamer 16 бр. Пръстен-Спиннеры от Неръждаема Стомана за Мъже И Жени, Черни Пръстени с Вида Дракон, Голям Годежен Пръстен

Оценка на продукта:
BGN 7.49

Сума
В магазина

Пръстен-прядильщик от неръждаема стомана - Един поръчка съдържа 16 парчета пръстените-предачите от неръждаема стомана на различни стилове, включително 6 броя пръстени-предачите и 10 парчета от най-готините пръстените-гривни, като например пръстен с изображение на дракон пръстени-прядильщики с веригата и брачни халки, подходящи за различни случаи, които дават широк избор от носене, на разумна цена и заслужават покупката.Качество на материалите - мъжки пръстен fidget band изработено от неръждаема стомана 316 L с изискан polished.it трайни и устойчиви на надраскване, но в същото време са леки, не причинява алергии и никога не избледняват, няма да позволи на вашето изменение и светне зелено. вътрешната повърхност на полирани до блясък, подходящи за ежедневието на мъжете и жените.На разположение пръстени 7-11 размери.Модерен комплект мъжки пръстени - полиран скосен ръб, бордюрная верига и фигура на дракон, мъжествен и модерен. мат пръстени са много прости, но класически дизайн с отлично качество на изработката, носете нашите халки-прядильщики, които ще ви помогнат съответно да коригира своето настроение.Прекрасен подарък - Изискан комплект на най-готините пръстени от неръждаема стомана, подходящ за мъже, модерен за баща си, човек, съпруг, брат или колеги etc.it е идеален избор за подарък за специални поводи, като Коледа, свети Валентин, рожден ден, годишнина, сватба, абитуриентски бал, годеж, ден на бащата, вечеря, парти или всякакви други специални случаи.Сервизно обслужване : връщане на парите в рамките на 365 дни или замяна.Ако има някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще Ви отговорим за първи път.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини