• New
Комплект дрехи HolYudaica от сатен/ленена бала Hq с дължина 20 см, с цветни бродерии Стария град на Йерусалим и Менора, за мъже или момчета -Капачка Yamaka (Син сатен, 4 броя)

Комплект дрехи HolYudaica от сатен/ленена бала Hq с дължина 20 см, с цветни бродерии Стария град на Йерусалим и

Оценка на продукта:
BGN 50.49

Сума
В магазина

Лен, Сатен ✡️ ЗДРАВ - Шапчица от бял/син сатен с цветна бродерия "Стария град на Йерусалим" и "Менора", снабден с вътрешна подплата за трайност + отвор за захващане и свободен скоба за удобство на употреба. ✡️ РАЗХОДИТЕ за Опаковка от 2/4 бр. - Шапчица от бял / син сатен, ТАКА че МОЖЕТЕ да ПОЛУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА по-малко ПАРИ. ✡️ УНИКАЛЕН - Внесен от Израел The Holyland и помага на евреите от Израел. ✡️ ИДЕАЛНО - с ПЕРФЕКТЕН Размер от всяка бала е 20 см /7,9 инча в сгънат вид и 17 см / 6,7 см от край до край, този размер се препоръчва за възрастни и деца. ✡️ ОТЛИЧЕН - Много добър Фиксирующаяся благородна иудаическая шапчица за мъже и деца, подходящ за краката повечето възрастни и деца. ✡️ ЗДРАВ - Шапчица от бял/син сатен с цветна бродерия "Стария град на Йерусалим" и "Менора", снабден с вътрешна подплата за трайност + отвор за захващане и свободен скоба за удобство на употреба. ✡️ РАЗХОДИТЕ за Опаковка от 2/4 бр. - Шапчица бяло / синьо атлас, за ДА СЕ ПОЛУЧИ ПОВЕЧЕ за по-малко ПАРИ ✡️ УНИКАЛЕН - Внесен от Израел The Holyland и помага на евреите от Израел. ✡️ Е - ПЕРФЕКТЕН-Размерът на всяка бала е 20 см /7,9 инча в сгънат вид и 17 см / 6,7 см от край до край, този размер се препоръчва за възрастни и деца ✡️ ОТЛИЧЕН - Много добър фиксирующаяся благородна шапчица от иудаики за мъже и деца, подходящи за повечето деца и възрастни.

Основни свойства

Избор на купувачи

EGmoda Мъжки Спортни Панталони за джогинг с Джобове, Мъжки Спортни Панталони за Джогинг на открито, Леки Ежедневни Работни Панталони-Cargo

BGN 32.53

? Изгодни оферти ? На всички стоки При закупуване на 2 и 8% отстъпка при закупуване на 3 отстъпка от 12%, при з

Новини