• New
Монитор CO2 Newentor, Детектор за въглероден двуокис, Измерване на CO2 с по-голям дисплей и гласови оповещением, мониторинг на качеството на въздуха в помещението, Сензор ?

Монитор CO2 Newentor, Детектор за въглероден двуокис, Измерване на CO2 с по-голям дисплей и гласови оповещением, мониторинг

Оценка на продукта:
BGN 35.99

Сума
В магазина

?️ [Машина за висока точност на сензора CO2] : За откриване на CO2 се използва най-модерният сензор уникална швейцарска технология PASens Sensirion и на принципа на фотоакустического откриване за изпълнение на точни и надеждни измервания в широк диапазон от области на концентрация и приложения ? [Сигнал за концентрация на въглероден диоксид] : стойността за предупреждение за концентрация на CO2 могат да бъдат персонализирани, за да направят живота ни по работа или индустриална среда, по-безопасни. ? [Контрол на температурата и влажността] : Температура и влажност на въздуха са тясно свързани с човешкия организъм, растенията или условия на съхранение.Този тестер за качеството на въздуха и има функция за мониторинг на температурата и влажността в режим на реално време. ⏰ [Часовника-календар и будилник] : Тези измерители на качеството на въздуха в помещението също могат да се използват като дневни часа и алармата с множество функции, които правят живота по-удобен. ⛺ [Широк спектър от приложения] : Този сензор за емисии на CO2 се използва широко в земеделски насаждения, отглеждане на зеленчуци в оранжерии, производствени складове, преработка на суровини, ежедневието, компютърна зала, винарска изба, проходимост, училища, кафенета и т. ?️ [машина за висока точност на сензора CO2] : За откриване на CO2 се използва най-модерният сензор уникална швейцарска технология PASens Sensirion и на принципа на фотоакустического откриване за изпълнение на точни и надеждни измервания в широк диапазон от области на концентрация и приложения. ? [Сигнал за концентрация на въглероден диоксид] : стойността за предупреждение за концентрация на CO2 могат да бъдат персонализирани, за да направят живота ни по работа или индустриална среда, по-безопасни. ? [Контрол на температурата и влажността] : Температура и влажност на въздуха са тясно свързани с човешкия организъм, растенията или условия на съхранение.Този тестер за качеството на въздуха и има функция за мониторинг на температурата и влажността в режим на реално време.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини