• New
Tintvent Автомобили Почистването от устойчив на атмосферни влияния, Soundproofing D-Образни Гумен уплътнения на Крилото, Залепваща Почистване от Времето за кола, Гумена обор?

Tintvent Автомобили Почистването от устойчив на атмосферни влияния, Soundproofing D-Образни Гумен уплътнения на Крилото, Залепваща

Оценка на продукта:
BGN 39.32

Сума
В магазина

EPDM притежават превъзходни дебелина и висока якост на опънЕластичността, устойчивост на топлина и устойчивост на стареене. нетоксичен, безвреден, без много вредни миризми.По този начин, тенията има уплътнение, понижава глас, отвежда роля на прах.Универсален автомобилен вратата на мерки и теглилки D-образна форма с Височина 0,47 инча Х ширина 0,55 инча.Времето Оголване на количката кола на собствената си личност уплътнение уплътнение EPDM гумена оголване Слипчивую.Печат на звукоизолация на крилото на прозореца. ✅ Размер и опаковка : 0,47 "* 0,55", уплътняване на врати 1 * D-образна форма (обща дължина : 32 фута). ✅ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Гума оборудване запечатване уплътнение, изработени от окото на каучук EPDM, гумена оборудване запечатване на уплътнението има по-малко миризма и не причинява вреда на човешкия организъм. ✅ГЪВКАВ : D-образен дизайн, издръжлив и гъвкав.Лак за защита на превозното средство от атмосферни влияния намалява шума и вятъра, когато карам колата с висока скорост.Приятно пътуване със семейството си. ✅ Лесна инсталация : Инсталирайте гумена шайба D-образна форма, просто разкъсвана червения филм върху повърхността, само за да се разчисти място за инсталация, измерете и отрежете дължина. ✅МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : мерки и Теглилки врати D-образна форма за източване от атмосферни влияния не може да се използва широко в автомобилната вратите, предната и задната част на покрива, багажник и багажника, но също така се прилагат на различни плъзгащи се прозорци, плъзгащи врати, блиндирани врати, врати на гардероба и т., ✅ Размер и опаковка : 0,47 "* 0,55", уплътняване на врати 1 * D-образна форма (обща дължина : 32 фута). ✅ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Гума оборудване запечатване уплътнение, изработени от окото на каучук EPDM, гумена оборудване запечатване на уплътнението има по-малко миризма и не причинява вреда на човешкия организъм. ✅ГЪВКАВ : D-образен дизайн, издръжлив и гъвкав.Лак за защита на превозното средство от атмосферни влияния намалява шума и вятъра, когато карам колата с висока скорост.Приятно пътуване със семейството си. ✅ Лесна инсталация : Инсталирайте гумена шайба D-образна форма, просто разкъсвана червения филм върху повърхността, само за да се разчисти място за инсталация, измерете и отрежете дължина. ✅МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : мерки и Теглилки врати D-образна форма за източване от атмосферни влияния не може да се използва широко в автомобилната вратите, предната и задната част на покрива, багажник и багажника, но също така се прилагат на различни плъзгащи се прозорци, плъзгащи врати, блиндирани врати, врати на гардероба и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини