• New
LILIANG - Вентилатор на климатика, Подвижен Вентилатор Овлажнител на Въздуха, Спрей с двоен отвор, Скрит Голям вентилатор, Регулиране на нивото мъгла на 3 нива, Таймер з?

LILIANG - Вентилатор на климатика, Подвижен Вентилатор Овлажнител на Въздуха, Спрей с двоен отвор, Скрит Голям вентилатор,

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

◆ Спи спокойно - овлажнител на въздуха в спалнята работи много тихо и може да намали нивото на шума по-малко от 28 dbКогато заспя, двойни спрей дюзи с функция за автоматично превключване за непрекъснато пръскане (на разстояние до 8 часа) и двойни инжектори за интервал на пръскане (на разстояние до 16 часа). ◆ Режим на двойно охлаждане включва охлаждане от климатика, така и от фенове, подобно на хладен бриз, Трехскоростной режим на вятъра, деликатен вятъра, за да отговарят на нуждите вятър в различни моменти и възстановяване на естествения вятър. ◆ Независимо управлявани дизайн на пистолет с две дупки, която може да коригира сумата за мъгла в зависимост от времето и влажността на околната среда и осигуряване на комфортна влажност на въздуха. ◆БЕЗОПАСНОСТТА на ПЪРВО МЯСТО - Много защита, включително защита от ниско ниво на водата, защита на местата на прекъсване на резервоар за вода, защита от изсушаване при варене и патент за система за двойно уплътняване за предотвратяване на течове на вода. ◆ Голяма овлажнител за въздух с най-високо пълнеж - резервоар с голям капацитет, с уникален дизайн от най-високо попълване лесно се пълнят отгоре и може да побере 1 л вода за непрекъснато охлаждане в продължение на 16 часа, няма да се налага често да се долива. ★ Гаранция за нашето обзавеждане за съхранение е 3 години, ако срещнете някакви проблеми в продължение на 3 години, ние отново ще ви изпратим ново оборудване, ще възстановяване на загубени данни е безплатно, гаранция за качество, по-големи частици чип, моля, бъдете сигурни в покупката!Капацитет на резервоара за вода 1000 мл Капацитет на батерията от 4000 mah напрежение 3,7 dc Мощност на зареждане 5 W Време за зареждане 4 часа Тегло на продукта 736 г Размера на продукта 120.5 Дизайн на дисплея mm LED позволява ясно да се види броя на кутия и останалата мощност, което е удобно за навременно таксуване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини