• New
Чанта-портфейл VENA за iPhone XR, vCommute (защита от падане на военен проба), флип-надолу Кожена шапка, Държач за карти с памет с поставка, Предназначен за Apple iPhone XR - Сив Космич?

Чанта-портфейл VENA за iPhone XR, vCommute (защита от падане на военен проба), флип-надолу Кожена шапка, Държач за карти с

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

[КАЛЪФ-ПОРТФЕЙЛ ПАТЕНТОВАН ДИЗАЙН за IPHONE XR] v Commute съчетава в себе си функционалност и защитаСкрит слот за карти надеждно съхранява сертификата за самоличност, кредитни или дебитни карти или дори транзитни карта.Това не пречи на работата на Apple Pay или безжично зареждане. [ПОСТАВКА ЗА МАГНИТНО ЗАКЛЮЧВАНЕ С НЯКОЛКО ЪГЪЛА на НАКЛОНА] Сгъваема кожена клапан в задната част на своята практика служи едновременно като стойка за краката, за да може да гледате видео под правилния ъгъл и с комфорт. [ЗАЩИТА ОТ падане на ВОЕНЕН клас С технологията CORNERGUARD] Двуслойни поликарбонат и TPU Corner Guard отговаря на военния стандарт за изпитване на спад (MIL-STD 810 G-516.6), издържа на 26 падания от височина 4 метра. [ТОЧНА ИЗРАБОТКА на изпълнение, ПОДРОБЕН дизайн] Точни деколтета и отлични тактилни бутони, предназначени за осигуряване на същото отлична обратна връзка, както и бутони на вашия телефон. [СЪВМЕСТИМ С магнитен автомобилен монтиране] Тази чанта-портфейл за i Phone XR е метални пластини, вградени в клапан, така и за употреба магнитно закрепване на автомобилния допълнителна табела или лепило не се изисква.Изработен от висококачествен поликарбонат (PC) и омекотяване термопластичен полиуретан (TPU), този калъф i Phone XR armor е тестван за съответствие на стандарт MIL-STD 810 G-516.6, поддържано 26 падания от височина 4 метра.Благодарение на технологията Corner Guard той разпределя силата на удара по цялото тялото.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини