• New
Безжични слушалки Xmythorig True, слушалки, Bluetooth 5.0 с 4 микрофона на слушалките с шумопотискане ENC за ясни разговори, стерео слушалки, Hi-Fi, с дълбоки бас, водоустойчив IPX6 за ?

Безжични слушалки Xmythorig True, слушалки, Bluetooth 5.0 с 4 микрофона на слушалките с шумопотискане ENC за ясни разговори,

Оценка на продукта:
BGN 31.66

Сума
В магазина

?️【Платиновое качество на звука】 голям драйвер 10 мм с трехслойными композитите диафрагми, който подобрява звучене на басите с 25% в сравнение с други професионална настройка на X-lab, която осигурява максимално чист звук. ?️【Намаляване на шума ENC】 Напреднал намаляване на шума, ENC, може да участва в разговори с 90% по-ниско ниво на шума на околната среда и превъзходно увеличаване на глас. ?️【Ясен разговор с 4 микрофони】 безжични слушалки Xmyth G08 оборудвани с 4 микрофони, които се филтрира шума на околната среда и са долавят глас, така че вашият глас се чува ясно се чува на другия крайна устройство без отблясъци, дори и в шумна среда. ?️【Една стъпка сдвояване и един / сдвоенный режим】 Две слушалки абонират един към друг за секунда.След първото сдвояване, те автоматично да се абонират за вашия телефон, когато вие веднага ще откриете калъф за зареждане.Също така можете да използвате едната или и двете слушалки едновременно, ако е необходимо. ?️【Опитайте без риск】 100% удовлетвореност гаранция за връщане на парите без причина на 1 месец и с гаранция подмяна на 12 месеца.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Идеално за коледен подарък, рожден ден/бизнес подарък, държавен празник.charging_station.charging_station.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини